28 napos ciklusból 20 napnyi görcs, egyre kevesebb mennyiségű menstruációval és egyre erősebb görcsökkel mi lehet?
Voltam orvosnál, mert babát szeretnénk, már 10 hónapja nem jön össze, annyit mondott, hogy vagy teherbe kell esnem, hogy elmúljanak a tünetek, vagy fog-gátlót kell szednem - ez utóbbi ugye kilőve... Már kezdek belefáradni, hogy minden hónap felét úgy töltöm, mintha mindjárt megjönne... Fáj, görcsöl, a melleim érzékenyek, rajtam van az ehetnék, meg a mensi előtti hiszti is, ez nem állapot.
Már van egy gyerekünk, kistesó lenne, de nem jön, én meg már kezdem feladni, mert most is annyira fáj, hogy nem bírom, és a ciklus 9. napján vagyok...
Holnap veszek barátcserjét, hátha segít, köszönöm!
Net alapján én is endometriózisra gyanakodnék, de nem vagyok orvos, az orvos meg nem említett ilyesmit.
Mivel tavalyelőtt fél évig szedtem fogamzásgátlót, annyit mondott a doki, hogy "az biztos helyrerakta", és ezután mondta, hogy vagy teherbeesés vagy fog.gátló. És hogy egy év próbálkozás után szoktak jobban foglalkozni az emberrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!