Ovitrelle után . Ez még mellékhatás? Vagy baba? Tanácstalan vagyok!

Figyelt kérdés

Tudom, tudom... Számtalan ehhez hasonló kérdés van fent, csak hát az ember szeret mindig a saját nyűgjére választ kapni... Na szóval 6 napja kaptam Ovitrelle injekciót és ma, pusztán kíváncsiságból teszteltem...

[link]

Nem reggeli első, hanem kb. déli sokadik pisilés :) valószínű, hogy az injekció miatt van, csak több, mint 4 év után olyan jó rendes pozi tesztet látni és nem nagyítóval forgatgatni a tesztet a fény fele :) ja és két tüszőm volt... 4-5 nap múlva kell megjönnie. Szerintetek?

2016. jan. 8. 14:17
1 2 3 4
 11/32 monyk ***** válasza:
Drukkolok akkor hogy erősödjön az a teszt ;)
2016. jan. 8. 15:09
 12/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) én is tiszta szívemből szorítok nektek! Ti mióta próbàlkoztok?
2016. jan. 8. 15:25
 13/32 anonim ***** válasza:
Egyszer inszem után 1 héttel én is leteszteltem, hogy kiürült-e már és halványan pozitív lett ( a tiednél jóval halványabb volt). Egyelőre kétesélyes a dolog, de drukkolok.
2016. jan. 8. 15:26
 14/32 monyk ***** válasza:
Már több mint 2 éve.. Már nem számolom. Most volt a 3. inszem. Amúgy teljesen egészségesek vagyunk, csak a picurka jol megdolgoztat minket :)
2016. jan. 8. 15:41
 15/32 A kérdező kommentje:
Nagyon szorítok Nektek! :) igen, ezek a mi kis angyalkáink nagyon messziről jönnek ;)
2016. jan. 8. 16:04
 16/32 monyk ***** válasza:
Na teszteltél ma?
2016. jan. 9. 11:30
 17/32 A kérdező kommentje:
Ma még nem, majd holnap :) ma vagyok a 21.ciklusnapon, még 3 nap van elvileg.
2016. jan. 10. 13:41
 18/32 A kérdező kommentje:

Megcsináltam reggel a tesztet... Hát ez tipikusan az a halványka eredmény, amit kb. az lát még, aki annyira szeretne terhes lenni mint én :)

[link]

Talán élőben egy pöttyet egyértelműbb, de tény, hogy nagyon haloványka! De ugye azt szokták mondani, hogy addig míg nem jön meg, addig van remény... Szóval folyt.köv csütörtökön!

2016. jan. 11. 09:18
 19/32 anonim ***** válasza:
Kb ezen nem latni semmit :( drukk azert
2016. jan. 11. 09:23
 20/32 monyk ***** válasza:
Latom mire gondolsz. Hat drukkolok, hogy erősödjön!!
2016. jan. 11. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!