Ovitrelle után . Ez még mellékhatás? Vagy baba? Tanácstalan vagyok!
Tudom, tudom... Számtalan ehhez hasonló kérdés van fent, csak hát az ember szeret mindig a saját nyűgjére választ kapni... Na szóval 6 napja kaptam Ovitrelle injekciót és ma, pusztán kíváncsiságból teszteltem...
Nem reggeli első, hanem kb. déli sokadik pisilés :) valószínű, hogy az injekció miatt van, csak több, mint 4 év után olyan jó rendes pozi tesztet látni és nem nagyítóval forgatgatni a tesztet a fény fele :) ja és két tüszőm volt... 4-5 nap múlva kell megjönnie. Szerintetek?
Megcsináltam reggel a tesztet... Hát ez tipikusan az a halványka eredmény, amit kb. az lát még, aki annyira szeretne terhes lenni mint én :)
Talán élőben egy pöttyet egyértelműbb, de tény, hogy nagyon haloványka! De ugye azt szokták mondani, hogy addig míg nem jön meg, addig van remény... Szóval folyt.köv csütörtökön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!