Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Minden redben van velünk és...

Minden redben van velünk és még sem sikerül már több hónapja a baba, szerintetek az idegtől van?

Figyelt kérdés
annyira nem tudok megnyugodni,hogy nem sikerül,hogy szerintem ezért nem sikerül,mert sok a stresz,ha valami nyugtatót streszoldó gyogyszert iratnék fel addig még terhes nem lennék az árthat utánna a babának?plsanax.
2016. jan. 8. 12:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2016. jan. 8. 12:58
 12/17 anonim ***** válasza:
46%

Lehet lepontozni, de a xanax nem árt a babának, persze nem jó, ha az ember szedni, én sem ajánlanám, még neked sem, kérdező.

"A várandósok gyógyszerszedése nagyon ritkán a magzatban fejlődési rendellenességet okozhat. A jelenleg alkalmazott 8300 gyógyszer közül azonban csak 41 ilyen. Számos ok áll annak a tévhitnek a hátterében, miszerint várandósnak nem szabad gyógyszert szednie. A szükséges esetekben elmaradó gyógyszeres kezelések jelenleg már sokkal több bajt okoznak a magzatban, mint maguk a gyógyszerek." - [link]

Kéne keresned valami más elfoglaltságot, sőt nem árt egy kivizsgálás sem (nem akarlak megsérteni, nem rossz szándékból írom, de:) ha a legidősebb gyereked 17 éves, következtetek arra, hogy már lassan 40 leszel/vagy. Ilyenkorra már sajnos nem olyan gördülékeny a teherbeesés, de az orvosok szívesen segítenek benne. Kitartás, és sok sikert!

2016. jan. 8. 16:20
 13/17 A kérdező kommentje:
kedves utólsó,köszönöm aranyos vagy,már minden vizsgálaton voltunk,de tényleg mindenen,az orvosomban nagyon bizom,és azt mondta hogy sikerülni fog,csak nagyon rástresszelek és nem alszom szinte semmit ez miatt alvászavarom van.még a lombik nem volt de azt mondta az orvos nem kell mert az olyan nőknél alkalmazzák akiknek valami eredményük nem jó.nekünk peig a hormonoktol kezdve minden a legjobb.az is baj hogy nem dolgozom,mert a férjem nem engedi.beszéltünk már róla de azt mondta nincs rá szükség.
2016. jan. 8. 16:50
 14/17 Manka68 ***** válasza:

Légyszi írd le milyen vizsgálataitok voltak. Hátha valaki tud olyat mondani ami esetleg kimaradt, és problémát okozhat ha ott van eltérés. Sajnos olyanra is volt már példa, hogy az orvos jónak ítél egy nem annyira jó leletet. Nem mindegy, hogy egy hormonlabort endokrinológus értékel, vagy nőgyógyász. Utóbbinak nem ez a szakterülete. Alvászavart is sok minden okozhat még a stresszen kívül, és ha jól értelmezem, neked igazából nincs okod stresszelni, ha megengedhetitek magatoknak, hogy te ne dolgozz. Talán ebben az irányban is érdemes lenne vizsgálódni.

Egyébként nekem stresszoldásnak legjobban a konditerem vált be. Elmegyek, lefárasztom magam rendesen, utána még két kör a szaunában, estére úgy alszom ilyenkor, mint a bunda. :-)

2016. jan. 8. 17:43
 15/17 A kérdező kommentje:
én is ezen gondolkodtam hogy elmegyek konditerembe,de a férjem nem örülne neki ,mert hogy engem ne nézzen senki.még biciklire sem ülhetek mert annyira féltékeny.mikor olvastam a kondi termet hirtelen egy nagyot röhögtem és a kislányom megkérdezte miért nevettem,egy hullámhosszon vagyunk,és a szaunára is gondoltam.a vizsgálatokra rátérve,hormon vizsgálatok rendben vannak a3,dik és a 18,dik ciklusnapon nézték.nekem mivel kicsi a ciklusnapom igy én csak arra tudok már gondolni.(25 naposak) a progeszteron a 18.dik napon 20 volt ,és szerintem alacsony.az orvos szerint jó.sperma vizsgálat rendben.uh nézték a peteérést ott is jó volt minden.még amit hiányoltam az orvostól a tüszörepesztő injekció,mert hiába vannak szép nagy tüszöjeim lehet hogy nem reped meg.de nem én vok az orvos.ő szerinte jó minden .átjárhatósagim is volt ott is jó minden.középtáji fájdalmaim vannak de pl beágyzódás környékén nem érzek semmit.tudom hogy ez egyén függő.kb ennyi,ja és szedek sokféle vitamint ami havi szinten 20ezer fölott van+lh tesztek,meg gyógyteák is.szóval nem értem.
2016. jan. 8. 18:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Ne sértődj meg azon, amit írok, de biztosan jól érzed te magad ebben a kapcsolatban, és biztosan gyereket szeretnél ettől a férfitól? Szeretnél dolgozni, de a férjed nem engedi, szeretnél edzeni, de a férjed nem engedi, mert ne nézzenek mások. Ezek azért elég durva dolgok, eléggé kisajátító típus a párod, nekem ezek nem éppen egy harmonikus kapcsolatról árulkodnak.

Nagyon könnyen el tudom képzelni, hogy az alvászavarod sem - csak - a gyerektéma miatt van, hanem a párkapcsolatod miatt. Sőt, nem tartom kizártnak, hogy valami ebből fakadó lelki gubanc a gátja a teherbeesésnek.

Nem biztos, hogy igazam van, de néhány mondatod eléggé megütötte a szemem.

2016. jan. 8. 19:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Volt ismerősöm, aki addig nem esett teherbe, amíg alacsony volt a vasa... szóval akár egy ilyen apró gond is sokat számíthat! Vérképből egyértelműen látszott, hogy alacsony a vasa, ahogy elkezdte pótolni, rá nemsokára összejött :)
2016. jan. 8. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!