Minden redben van velünk és még sem sikerül már több hónapja a baba, szerintetek az idegtől van?
Lehet lepontozni, de a xanax nem árt a babának, persze nem jó, ha az ember szedni, én sem ajánlanám, még neked sem, kérdező.
"A várandósok gyógyszerszedése nagyon ritkán a magzatban fejlődési rendellenességet okozhat. A jelenleg alkalmazott 8300 gyógyszer közül azonban csak 41 ilyen. Számos ok áll annak a tévhitnek a hátterében, miszerint várandósnak nem szabad gyógyszert szednie. A szükséges esetekben elmaradó gyógyszeres kezelések jelenleg már sokkal több bajt okoznak a magzatban, mint maguk a gyógyszerek." - [link]
Kéne keresned valami más elfoglaltságot, sőt nem árt egy kivizsgálás sem (nem akarlak megsérteni, nem rossz szándékból írom, de:) ha a legidősebb gyereked 17 éves, következtetek arra, hogy már lassan 40 leszel/vagy. Ilyenkorra már sajnos nem olyan gördülékeny a teherbeesés, de az orvosok szívesen segítenek benne. Kitartás, és sok sikert!
Légyszi írd le milyen vizsgálataitok voltak. Hátha valaki tud olyat mondani ami esetleg kimaradt, és problémát okozhat ha ott van eltérés. Sajnos olyanra is volt már példa, hogy az orvos jónak ítél egy nem annyira jó leletet. Nem mindegy, hogy egy hormonlabort endokrinológus értékel, vagy nőgyógyász. Utóbbinak nem ez a szakterülete. Alvászavart is sok minden okozhat még a stresszen kívül, és ha jól értelmezem, neked igazából nincs okod stresszelni, ha megengedhetitek magatoknak, hogy te ne dolgozz. Talán ebben az irányban is érdemes lenne vizsgálódni.
Egyébként nekem stresszoldásnak legjobban a konditerem vált be. Elmegyek, lefárasztom magam rendesen, utána még két kör a szaunában, estére úgy alszom ilyenkor, mint a bunda. :-)
Ne sértődj meg azon, amit írok, de biztosan jól érzed te magad ebben a kapcsolatban, és biztosan gyereket szeretnél ettől a férfitól? Szeretnél dolgozni, de a férjed nem engedi, szeretnél edzeni, de a férjed nem engedi, mert ne nézzenek mások. Ezek azért elég durva dolgok, eléggé kisajátító típus a párod, nekem ezek nem éppen egy harmonikus kapcsolatról árulkodnak.
Nagyon könnyen el tudom képzelni, hogy az alvászavarod sem - csak - a gyerektéma miatt van, hanem a párkapcsolatod miatt. Sőt, nem tartom kizártnak, hogy valami ebből fakadó lelki gubanc a gátja a teherbeesésnek.
Nem biztos, hogy igazam van, de néhány mondatod eléggé megütötte a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!