Reménykedhetek hogy baba van végre a dologban?
Figyelt kérdés
Már április óta próbálkozunk a második babával, de minden hónap csak csalódottságot hoz. Endometriózissal kezelt a nőgyógyászom kilenc hónapon keresztül, elég erős hormon gyógyszerekkel. Miután lejárt a kezelés, várnunk kellett a menstruációig, utána kezdhettük a próbálkozást. De semmi. Minden ciklus előtt 2-3 nappal kezdődik a mellfeszülés, ami aztán a várt napon el is múlik. Most 14. -én meg is jött, napra pontosan, de 19. -e óta iszonyatosan fájnak a melleim, olykor duzzadtak, feszülnek, csomósak és nem akar múlni. Görcsölök, de inkább csak bal oldalt, egyszer elviselhető, egyszer borzalmas. Reménykedhetek hogy baba van végre a dologban? Orvoshoz csak akkor szeretnék menni ha most nem jön meg.2016. jan. 2. 17:39
1/5 Viki172839 válasza:
Ha mèg nem teszteltèl akkor hajrá
Nagyon remèlem hogy babás vagy. Mi most vagyunk 10 hetesek.
2/5 luna26 válasza:
Ne haragudj én nem válasszal szolgálok hanem hasonló cipőben járok,babát szeretnénk, de jó két éve műtöttek endometriózissal a petefészkeimet éritette félévig utána visanne nevű gyógyszert szedtem..és az óta semmi, az utóbbi elmúlt két "mensim" más volt mint eddig reménykedek de szerintem most se sikerült teszt negatív
3/5 A kérdező kommentje:
Viki172839! Jól estek szavaid :) de sajnos nem vagyok babás :( 4.-én este megjött,túl korán. Már a saját testemben sem bízhatok. Talán az a baj,hogy nagyon rágörcsölök a dologra. De hát hogy ne gondoljon az ember babára,ha minden porcikája szeretné?
2016. jan. 6. 20:38
4/5 A kérdező kommentje:
Luna26,szia. Igen engem is műtöttek "jóindulatú" daganattal a hasüregemben (ha létezik egyáltalán jóindulatú betegség) és a szövettani eredmény után a nőgyógyászhoz küldtek,azzal,hogy gondok lehetnek a későbbi teherbeeséssel! Már itt ennél a mondatnál tudtam,hogy ez hosszúra nyúló dolog lesz. Én is Visanne-t szedtem 9 hónapig,és azt mondta a dokim hogy a jobb oldali petefészkemet tönkre tette,de nyugodjak meg egy petefészekkel is teherbe lehet esni. Most felkeresek egy másik orvost,hogy meghallgassam ő mit mond,reménykedhetek-e még hogy babás legyek. Javaslom neked is. Laporoszkópiát csináltak neked vagy petevezeték átfúvást?
2016. jan. 6. 20:48
5/5 Viki172839 válasza:
Sose add fel. Az èn anyukám 5 èvig járt kezelèsekre hogy megszülessek. Ja mellesleg van egy húgom is. :) Semmi sem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!