Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Beágyazodás után közvetlen...

Beágyazodás után közvetlen rengeteg fehér folyás, mitől van ez? Már régota szeretnénl babát, reménykedhetek? 6. -ra nem várom.

Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 15:51
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
szia szerinted ha most csinálok ,nem a reggeliből akkor is van esély egy halvány pozi tesztre,ha terhes vagyok?vagy nincs még annyi hcg a vizeletben?
2016. jan. 3. 10:06
 12/24 anonim ***** válasza:
Lehet igen :) Megvan a kremes folyas is?? Van ido meg a nemvartig vedd ugy hogy csak kivancsisagbol tesztelsz egyet :) Ird meg majd :p
2016. jan. 3. 10:53
 13/24 A kérdező kommentje:
szia utólsó.képzeld csináltam tesztet és negativ lett:( de bizok benne hogy korai még mert szerdára nem várom.az szerinted miért van hogy reggel a vizeletem erös szinü,utánna meg olyan vilagos majdnem mint a viz.a folyás az csak tegnap késő du volt egyszeri alkalommal azóta semmi.
2016. jan. 3. 11:18
 14/24 anonim ***** válasza:
Megnezted kivancsisagbol ez meg nem ok elkeseredni :) Hat gondolom ejjel nem iszol azert surubb a vizelet! Szerdan tesztelsz ujra?
2016. jan. 3. 11:23
 15/24 A kérdező kommentje:
és szerinted az egyszeri sür krémes fehér folyás miért lehetett?
2016. jan. 3. 11:54
 16/24 anonim ***** válasza:
Egyszeri volt?? Azt nem tudtam..hat nekem ugy volt hogy 2-3 nap volt boven. Utana 1-2 nap nem aztan megint sok.Huuu mar en sem tudom mit higyj :( Mindenesetre akkor szerdan csinalj uj tesztet. Ne keseredj el ez olyan korai es keplekeny dolog.Tudom jo lenne tudni ;)
2016. jan. 3. 12:14
 17/24 anonim ***** válasza:

Első vagyok.Hanyadik dpo-n vagy?

12.dpo-n már nagy eséllyel mutathat pozit.Azért kell a reggeli első vizelet mert akkor koncentráltabb.

Az első tesztem nekem is nega lett.Én a helyedben megismételném reggel egy 10-es érzékenységűvel.

Ird majd meg mi lett.

2016. jan. 3. 12:18
 18/24 A kérdező kommentje:
szia az elsőnek. ma vagyok a 11.dik dpon.nem a reggeli vizeletből csináltam a negativ tesztet.te esetleg tudsz nekem mondani vmit az egyszeri krémes folyásra?de nem kizárt hogy este is lesz mert tegnap is késő du vettem észre,bocs hogy csunyán irom,de a tisztasági betétem olyan volt mintha tejfölt kentem volna rá egy kis kanállal ,és ott is pedig tiszta olyan voltam,és alig birtam tisztára törölni.én is nagyon meglepődtem.
2016. jan. 3. 12:50
 19/24 anonim ***** válasza:

Előző vagyok,nekem 4 gyerekem van de egyszer sem volt krémes folyásom a terhességek alatt,erre nem tudok mit mondani.Mindenkinél másképp van.

Én a helyedben megismételném reggel egy érzékeny teszttel,nekem is a 12.dpo-n mutatott halvány pozit.

Majd írd meg mi lett.

2016. jan. 3. 17:20
 20/24 anonim ***** válasza:
Szia kerdezo! Mi ujsag?? :))
2016. jan. 4. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!