Beágyazodás után közvetlen rengeteg fehér folyás, mitől van ez? Már régota szeretnénl babát, reménykedhetek? 6. -ra nem várom.
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 15:51
1/24 anonim válasza:
Miből gondolod hogy beágyazódás volt?
A sok fehér folyás inkább fertőzésre utal.
Nem várt napján én tesztelnék a helyedben.
2/24 A kérdező kommentje:
a karkuláció szerint 30 31 1 én volt a beágyazódás.nem hinném hogy fertőzés lenne mert ez nem régen jelentkezett es nem büdös nem éget vagy viszket semmi ilyesmi,csak sokes krémes.ilyen nem szokott lenni.akkor ez nem utalhat babára?
2016. jan. 2. 17:52
3/24 anonim válasza:
Feher folyas jo jel :) Nekem is ez jelezte a 10. dpo-tol! Ha maskor sose volt kremes folyasod menszi elott (nekem se pl.) akkor remenykedhetsz! Drukk majd ird meg :)
4/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ adtál egy kis reményt,képzeld a hök
m sem volt még ilyen magas pedig honapok óta mérem.37.2 és 37.3.most vagyok en is a 10.dik dpon.
2016. jan. 2. 18:38
5/24 A kérdező kommentje:
szerinted mikor teszteljek 10-es érzékenységü teszttel?
2016. jan. 2. 18:41
6/24 anonim válasza:
Irtam privit valaszolni akartam de nem engedte elkuldeni :( Igy ide irok. Nagyon biztato jelek..nekem detto igy volt! Epp ma neztem vissza a terhesgorbem.Hat en a 14. dpon teszteltem eloszor es egybol pozi lett! Ha 10es teszted van es ugy fogod fel,hogy ez csak olyan "josteszt" fele akkor holnap,holnaputan reggel szerintem csinald meg :) Nem bizti hogy mutatja! Mondom nekem a 14. dpon lett halvany pozi de lathato. Megy a drukk ezerrel :D
7/24 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon aranyos vagy irok minden féleképpen.
2016. jan. 2. 19:26
8/24 anonim válasza:
Nem engedi neked a privit :((( Szoval korai volt a teszt igen.Fertozes a fenet :D Azert akkor mas panaszod is lenne... Ha nem keseredsz el a teszt miatt akkor a 12.dpon mar megcsinalhatod.Nekem 14.dpon lett halvany pozi de 25 os teszt ;) A tizes jobb.Milyen fajta van neked?
9/24 A kérdező kommentje:
szia az utólsónak. az interneten rendeltem a neve:earlyd detection. ez szerinted jó?
2016. jan. 3. 09:44
10/24 anonim válasza:
Jo igen :) Gondolom van tobb belole akkor csinalj ma is meg holnap is :) Drukk 8# voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!