Honnan lehet tudni h vki meddő?
Szia! 10/10 válaszolónak 100% igaza van!! Nem is értem h miért kell azonnal a nőket támadni!? Nem az ókorban vagyunk!50-50%kal indul mind2 nem egy baba ügyben!
Átéltem és elhittem h meddő vagyok 3éven keresztül,amikor párom családja evvel támadt! Végül pedig jött a pofára esés h a fiuk a hunyo ebben az egészben,de én már addigra minden létező utat végigjártam amit csak kellett! Együtt induljatok neki ennek az "útnak",ha pedig erre nem hajlando,jobban jársz ha keresel mást aki melletted lesz!
Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok!! :)
hát én vele biztos h nm megyek sehova de már cs azért is el megyek h legyen róla papírom h semmi bajom..és hozzá vágom
Én 174 cm és 58 kg vagyok, nem mondanám magam soványnak, inkább vékony.
Szóval, lehet a volt pasidnak volt kevés a spermiumszáma, a nagyokos erre nem is gondolt. Pont a napokban hallottam, hogy a meddő párok 60%-ánál a férfiaknál van a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!