Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Honnan lehet tudni h vki meddő?

Honnan lehet tudni h vki meddő?

Figyelt kérdés
a volt barátom azt mondja meddő vagyok ami nkm nagyon fáj :( pedig a családban senkinek nincs gén hibája és jóformán havonta 1x 2x voltunk együtt ...ne nézzetek hülyének cs össze vk törve :( /24L/
2015. dec. 14. 19:02
1 2
 11/14 Diana901 ***** válasza:

Szia! 10/10 válaszolónak 100% igaza van!! Nem is értem h miért kell azonnal a nőket támadni!? Nem az ókorban vagyunk!50-50%kal indul mind2 nem egy baba ügyben!

Átéltem és elhittem h meddő vagyok 3éven keresztül,amikor párom családja evvel támadt! Végül pedig jött a pofára esés h a fiuk a hunyo ebben az egészben,de én már addigra minden létező utat végigjártam amit csak kellett! Együtt induljatok neki ennek az "útnak",ha pedig erre nem hajlando,jobban jársz ha keresel mást aki melletted lesz!

2015. dec. 15. 11:41
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok!! :)

hát én vele biztos h nm megyek sehova de már cs azért is el megyek h legyen róla papírom h semmi bajom..és hozzá vágom

2015. dec. 15. 21:56
 13/14 A kérdező kommentje:
ja és ez a család dolog is ismerős..engem is támadtak...mert h én szerintük sovány vagyok és nem tudnám kihordani a gyereket bla bla bla..nm tudtam h 166centis magasság 58kilóval az soványnak számít -.-" :D
2015. dec. 15. 22:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Én 174 cm és 58 kg vagyok, nem mondanám magam soványnak, inkább vékony.

Szóval, lehet a volt pasidnak volt kevés a spermiumszáma, a nagyokos erre nem is gondolt. Pont a napokban hallottam, hogy a meddő párok 60%-ánál a férfiaknál van a probléma.

2015. dec. 18. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!