Lombikosok! Szerintetek kisebb az esély a terhességre, ha ICSI módszerrel történik a megtermékenyítés? Nekünk már2 ilyen lombikunk volt, de sajnos nem sikerült. Arra gondolok, hogy így gyengébb minőségű embriókat tudnak létrehozni.

Figyelt kérdés

2015. dec. 6. 10:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Nekem egy hét van még a hcg-ig.nekünk jó volt mindig a spermakép és mégis icsivel lettek az embriók.én arra gondoltam,hogy azért mert nagyon sok petesejtet szívtak le.(21)
2015. dec. 8. 11:22
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk elzáródott petevezetők, és páromnál látóterenként 1-1 kiskatona miatt kellett lombik, ICSI-t alkalmaztak.

Az első beültinél 2 embrióból született 1 kislány, a második beülti sajnos vetéléssel végződött, a harmadik alkalommal pedig ugyanilyen minimális mennyiségű spermiummal, ICSI-vel ikreket várok (2 embrióból 2 megmaradt), nemsokára megszületnek.

Nem tudom min múlik a sikeresség, de a mi esetünkből látszik, hogyaz ICSI egyáltalán nem ront semmin.

2015. dec. 8. 14:24
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Úgy látom, ICSI ide vagy oda, hogy elég jó arányban sikerül a lombik ezzel a módszerrel is.

Már most arra gondoltam, hogy a párommal szedetek Maca Vibe kapszulát, nagyon jó vélemények vannak róla. A FEr14-et, Profertil-t már szedte, még ennek az eredményével is csak a lombik jöhetett szóba. Neki 4 millió a spermaszáma.

2015. dec. 8. 16:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Felesleges. Ha ezek nem segítettek, ez se fog annyit, hogy természetes úton összejöjjön.

A páromnak anno a kezelések csak rontottak. 15 millióról indultunk, majd gennysejteket találtak, antibiotikumot kapott, így lett 10. Majd herevisszér műtét, kapott hormonkészítményeket, akkor lement egy millió alá. Akkor ragaszkodtam a beutalóhoz a Kaáliba (előtte már volt róla szó). Még jó, hogy a hormoninjekciókba nem mentük bele, a Kaáliban a doki azt mondta, ha a tabi rontott, az injekciótól tovább romlott volna.

Mire a beavatkozásra sor került, mindössze két életképes példányt tudtak összepecázni, már majdnem úgy nézett ki, hogy herebiopszia kell, mire végre rájuk akadtak.

2015. dec. 8. 17:05
 15/19 A kérdező kommentje:

Az akkor durva lehetett. Annyi millióban kettő, nem semmi.

Vannak olyan párok, ahol minden stimmel, mégsem jön össze a baba majd csak a sokadik lombikra. Hát, már majdnem azt mondanám szerencse kérdése az egész.

2015. dec. 8. 17:48
 16/19 anonim ***** válasza:

15 ös válaszoló vagyok

Nálunk semmi probléma mégsem jön a baba.Rengeteg vizsgálat,vérvétel.... minden jó.3 sikertelen inszem.ja ,és volt már spontán terhességem ami a 16. héten véget ért.ott sem találtak semmi okot,hogy miért történt.

2015. dec. 9. 07:17
 17/19 anonim válasza:
100%
Sose adjatok fel! Anyukameknak masodik probalkozasra sikerult,igy98 februarjaban megszulettem en, az elso TESA-ICSI baba Magyarorszagon :)
2016. szept. 8. 22:35
 18/19 A kérdező kommentje:

Ebben az évben nem lombikoztunk. Sajnos én azt látom, hogy azért ahol kevés a spermium ott a lombik sikeressége is sokkal kisebb. Ezt elmondta a nőgyógyászom is.

Vannak ismerőseink, ahol a férfinél nincs gond, csak a nőnél ott szinte mindig elsőre sikerül.

Most elküldték a páromat genetikai vizsgálatra. Remélem nem kapunk rossz híreket és nem génhibás.

2016. dec. 19. 10:08
 19/19 anonim válasza:
0%
Ha te szereted a vad idegen ember gec ijét a vaginádba akkor hajrá.
2018. jún. 10. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!