Miért nem esek teherbe?

Figyelt kérdés

10 hónapja egyáltalán nem védekezünk, mégis minden hónap csalódás, mert ugye mindig megjön 1-2 nap eltéréssel. Általában pár csepp barnázás előzi meg az élénkpiros vérzést. (4 napig van meg, utolsó nap nem sok már, szinte barnás). Azt olvastam, hogy a barnázás menzesz előtt lehet vmi hormonprobléma, progeszteron hiány, vagy peteérési gond. 3 évig szedtem a Symicia fog.gátlót, másfél éve már nem szedem. Szóval már biztos kiürült a szervezetemből. Egyik ismerősünk szerint vmelyikünkkel probléma van, és most nagyon megijedtem. A családunkban eddig nem volt ilyen probléma. Igaz, szex után pár perccel ugye vagy elmegyek wcre és kifolyik, vagy ha nem megyek el wcre, kitörlöm. Ez is lehet baj, hogy nem várok fekve 10-15 percet? Már nem tudok mire gondolni. Jövőhéten megyek nődokihoz, ugyanis ma megint megjött, előtte volt egy kis barnázás. A héten emiatt nem tudok elmenni.

Várom a tapasztalatokat, tanácsokat! Köszönöm!

25/L

2015. dec. 2. 08:56
1 2
 11/13 anonim válasza:
6évig probálkoztunk mindig mindenre figyelve de hiába,most fél éve letettem arról hogy mindenáron gyerek.nem néztem hogy most "kell,, együtt lennünk meg ilyenek és most7hetes vagyok.mikor mondták hogy ez fejben is döl el röhögtem,de talán van benne valami ,nem szabad tejessen ráfeszülni a dologra még ha nehéz is.remélem minnél elöbb összejön!
2015. dec. 2. 18:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Mért kell hőmérőzni? Amelyik nap nyálkás cumó jön belőled, az a napja a peteérésnek. ;D

Egyébként könnyű mondani, hogy ne görcsöljön rá az ember, mikor úgy vágyik a babucira. Én is rágörcsöltem, mikor nem védekeztünk és először megjött, mindent bebeszéltem magamnak (meddő vagyok, nem illünk össze stb). De ezt FELEJTSD EL!

Semmi gond nincs veletek!

A legtöbb esetben nem is tudsz róla, hogy babát vártál, előtte kilökődik.

Az esetek 90%-ban semmi mást nem kell tenned, mint napi egy csésze málnalevél teát meginni.

Ez méherősítő. Az esetek 90%-ban azért vetél el a kismama, mert nem elég erős a méhfal. Sokszor nem is tudnak róla, hogy megfogant a baba, mert jelei előtt kilökődik...

Ezt a várandósság 12. hetéig jó inni, pozitív teszt előtt is ihatod bármeddig. ;)

Keress rá, olvass utána!

Ez nem fókusz-pókusz, hanem eleink bevált módszere.

Bármelyik gyógynövény boltban vagy gyógyszertárban megveheted. Igaz az orvosok nem támogatják (nem is tudnak róla hogy működik) mert ebből nekik nincs pénzük, nem több 10.000-es tétel mint egy beültetés csak havi kb 300ft. ;D

Az íze is jó egy teáskanál mézzel. :)

ÉS NYUGI, ÖSSZE FOG JÖNNI!

Azóta nekem is 2 van. ;)

2015. dec. 6. 07:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló a szitu, csak 22 sikertelen hónappal a hátunk mögött.

25/N

2015. dec. 10. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!