Miért nem esek teherbe?

Figyelt kérdés

10 hónapja egyáltalán nem védekezünk, mégis minden hónap csalódás, mert ugye mindig megjön 1-2 nap eltéréssel. Általában pár csepp barnázás előzi meg az élénkpiros vérzést. (4 napig van meg, utolsó nap nem sok már, szinte barnás). Azt olvastam, hogy a barnázás menzesz előtt lehet vmi hormonprobléma, progeszteron hiány, vagy peteérési gond. 3 évig szedtem a Symicia fog.gátlót, másfél éve már nem szedem. Szóval már biztos kiürült a szervezetemből. Egyik ismerősünk szerint vmelyikünkkel probléma van, és most nagyon megijedtem. A családunkban eddig nem volt ilyen probléma. Igaz, szex után pár perccel ugye vagy elmegyek wcre és kifolyik, vagy ha nem megyek el wcre, kitörlöm. Ez is lehet baj, hogy nem várok fekve 10-15 percet? Már nem tudok mire gondolni. Jövőhéten megyek nődokihoz, ugyanis ma megint megjött, előtte volt egy kis barnázás. A héten emiatt nem tudok elmenni.

Várom a tapasztalatokat, tanácsokat! Köszönöm!

25/L

2015. dec. 2. 08:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nemhiszem, hogy itt latatlanba valaki is beledlat es megmondja mi a bajod.
2015. dec. 2. 09:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy baj van, nekünk is 10 hónap után sikerült. Bár azt mondják, hogy nem számít, én azért fekve maradtam 10-15 percet, ártani nem árt alapon. Hőgörbét vezetsz? Ovutesztet használsz? Ha nem, akkor szerintem kezd el, figyeld meg mikor van peteérésed, és úgy időzítsétek az együttléteket, de amúgyis 2 naponta érdemes együtt lenni. Emellett kérhetsz egy hormonsort, párodnak spermavizsgálatot, ártani az sem árt. Én azt mondtam, hogy 1 év után elmegyek dokihoz, és kivizsgáltatjuk magunkat mindketten, de szerencsére sikerült a 10. hónapban. Sok sikert!
2015. dec. 2. 09:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy van gond, általában 12 hónap után szoktak kivizsgálást javasolni.

Sokat számít, hogy mikor szexeltek. Ugye csak akkor tudsz teherbe esni, ha ez peteérés környékén történik.

2015. dec. 2. 09:19
 4/13 A kérdező kommentje:
volt olyan hogy a legtermékenyebb napon, ovu napján is voltunk együtt. A hőmet nem néztem eddig. Peteéréskor kijönnek rajtam a pattik, szóval szerintem nem azzal van baj, hogy nincs peteérésem.
2015. dec. 2. 09:35
 5/13 A kérdező kommentje:
évente 2x járok alapból nődokihoz, mindig mindent rendben talált. Nem értem akkor :(
2015. dec. 2. 09:41
 6/13 anonim ***** válasza:

A peteérést, hogy nézed?

Azért a pattik nem egy biztos módszer? :D Nekem már mindig utána szokott kijönni pár, közvetlenül a mensi előtt.

2015. dec. 2. 09:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

ne gondold rögtön, hogy valamelyikőtöknél baj lehet! mi 38 évesen másfél év próbálkozás után mentünk kivizsgálásra...és akkor épp meg is fogant a baba.... pedig én is már arra gondoltam, hogy baj lehet valahol.

A hőmérőzés jó ötlet szerintem is.... megtudhatod, hogy van e peteérésed...és hogy mikor.

Bizony az időzítésen sok múlik! és a nem rágörcsölésen!

gondolj arra fiatal vagy, rendben lesz minden...és összejön a baba! sok sikert! :)

2015. dec. 2. 10:23
 8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2015. dec. 2. 11:20
 9/13 anonim ***** válasza:

a pszihes ragorcsoles meddoseget okozhat

Felejsd el a baabprojektet es elvezd a ferjed es az egyuttletet ez a titok

Semmi homerozes semmi ovuteszt szamolas fekve maradas stb stb

A legtobb baba szerelembol es veletlenul fogan es ez igy jo.

Nekunk az elso 5 ev vedekezes mentes hazassag utan jott nem jartunk kivizsgalasra nem paraztunk ugy gondoltuk fiatalok vagyunk( 20 evesen hazasodtunk) ha eljon az ideje jon a baba minek surgessuk.

A kovetkezo ket baba ugyancsak total veletlen volt mindig a termeszetre biztuk persze vitamint D es folsavat mindig szedtem eveken keresztul

2015. dec. 2. 12:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nincs semmi gond, de azért hormont én is nézetnék, és középidőben szoktak még UH-n peteérés vizsgálatot is nézni, hogy megnőnek-e a tüszők megfelelő méretűre. A hőmérőzés is jó ötlet.

Aztán ha minden rendben van nálad akkor jöhet a párod.

2015. dec. 2. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!