Clostilbegy és ovestin 1 mg-os tabletták szedésével mennyi idő múlva letettek babások?
Biztos jól értelmezted, mit hogyan kell szedni? A Clostit max. 5 napig lehet szedni a ciklus elején, ilyet én még életemben nem hallottam, hogy 14 napig.
Az Ovestint is a ciklus elején kellene szedni, ösztrogénpótló gyógyszer, vastagítja a méhnyálkahártyát. Ciklus második felében progeszteront szoktak pótolni, nem ösztrogént. Szerintem kérdezz rá, mert ez nekem nagyon nem stimmel.
Hát én ezt akkor se értem. Én Estrofemet szedtem, ovuig kellett (ugyanaz a hatóanyag, mint az Ovestiné). Vékony volt a méhnyálkahártyám előző ciklusokban peteérés előtt. Hogy neked miért pont ciklus második felében kell, én ezt nem értem. Nekem ovu után Utrogestant kellett szednem. Ez az egész női ciklus lelke, első felében ösztrogéntöbblet, másodikban progeszteron.
Biztos jó oka van a neked felírtaknak, ha ezt a dokid még írásba is adta, de én rákérdeznék nála a miértre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!