Vannak itt pcos-s nők?
Lett közületek gyereke valakinek?
22 éves vagyoj pcos-m van màr régóta tudom kb 6 éve de nem kaptam gyogyszert semmit csak azt mondtàk az t mondtàk az orvosok hogy fogyjak le aztàn majd rendeződik a dolog addig nem irnak gyogyszert amig nem adom le a felesleget (kb 30kg van rajtam plusszba)
Most kezdtem el a diétàt nem rég mozgok is naponta több mint fél oràt remélem sikerül leadni a felesleget
Még gyereket nem szeretnék mert még pàrom sincs hozzà de 5 éven belül azért jó lenne màr szeretném ha lenne
Kivàncsi vagyok nektek sikerült e baba és hogy mennyi időre spontàn vagy gyogyszerrel stb...ti is tulsulyosak vagytok voltatok? Fogyàd utàn helyre àll a menszesz? Nekem nagyon rendszertelen miota menstrualok kb evente 3-4szer jott meg de most kb egy eve mar semmi...
A szőrösödés is kikészit a pajeszomnàk az arcomon az allamon a bajuszomon...neha mar nem is erzem nőnek magam borzaszto...
Tehat örülnék ha irnatok jol esne hallani tobb sztorit tobb infot a "gyogyulasrol" sikerekrol esetleg...
Telefonrol irtam bocsi a helyesirasert....
Milyen dokinál voltál? Milyen gyógyszert nem volt hajlandó felírni? Ezek fontosak. PCOS alapbetegsége az inzulin rezisztencia, amit hármas kezeléssel lehet kordában tartani. Endokrinológus szakterülete, nem nőgyógyászé és nem háziorvosé. Két utóbbit messzire kerüld el ezzel a problémával, mert jó eséllyel félrekezelnek. Endodoki elküld rendes kivizsgálásra, és meghatározza milyen és mekkora adag metforminra van szükséged, a többi rajtad múlik. :-) Mivel nagy a túlsúlyod, nem mindegy milyen diétát alkalmazol, és mit mozogsz. Szerintem érdemes lenne szaksegítséget kérned dietetikustól.
Sokan vagyunk ezzel a betegséggel, és előbb-utóbb szinte mindenkinek sikerül a baba, kitartás és türelem (na meg egy hozzáértő doki) kérdése. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!