Lombikra készülünk! Magatoknak adtatok be Minden szurit?
Szinte mindent magamnak adtam be, de muszáj volt. 1 szuri volt, amit az ügyeleten adtak be, de nálad ez kizárva, ahogy írtad. (A dokidról meg inkább nem is nyilatkoznék.)
Esetleg nincs ápolónő a környéken (vagy a doki asszisztense), aki szívességből beadná? Esetleg egy kisebb összegért, ha máshogy nem megy.
Az első lombiknál a párom szúrta a szurikat és farizomba. Nem tudom, hogy ettől-e, de így csak egyetlen petesejtet szívtak le. Én nem mertem beadni, de oda sem mertem nézni.
Aztán most a második lombiknál megembereltem magam és én adtam be az összeset, de kizárólag hasba, és mindet a tüszőrepesztőt is. De amúgy is bőr alá javasolják, nekem a Kaáliban az ápolónő mondta, hogy célzottabb hasba adni a szurikat, mivel azt a területet célozzuk meg. Nekem újdonság ez a kar, comb kombináció. Bár nekünk az orvos is azt mondta, hogy bárhová beszúrhatjuk ezeket a szurikat.
Mégis a második lombiknál így hogy hasba adtam 7 petesejtem lett.
Szia!
5 lombikom volt, minden szurit, a tüszőrepesztőt is hasba szúrtam magamnak. Így mutatták a Kaáliban is. Nem is értem neked miért karba kell. Véralvadásgátlót anno combba adtam be ugyanúgy, mint a többit: összecsippentettem a bőrt, 45 fokban szúrtam bőr alá. Ne idegeskedj, menni fog neked is. :-)
Én is magamnak adtam be mindent lombiknál, nekem hasba kellett. Én kicsit visszaszívtam, ha vér jött próbáltam más irányba szúrni, egyébként nekem fájt is ha eret talált.
Első alkalommal megmutatta egy ismerősöm, vagyis én csináltam ő meg mondta, hogy hogyan kell. Simán összejött. Karba szerintem nehezebb, de ha azt mondták....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!