Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Valaki aki ért a spermaeredmén...

Valaki aki ért a spermaeredményekhez megnézné nekem?

Figyelt kérdés

Párom nemrég kapta meg az eredményt.Az orvos Normozoospermiát állapított meg ami ugyebár azt jelent,hogy minden rendben van.Viszont mivel ez volt az első ilyen vizsgálatunk nem értem mi mit jelent a leleten.Ha ebben valaki segítene nagyon szépen megköszönném :).

Térfogat 2,50 ml (>1,5 ml)

Szín Fehér

Szag Jellegzetes

Elfolyósodási idő 30 perc

Consistentia Normál

pH 7,5 (7,2-8,0)

Spermium koncentráció 47,6 millió/ml (>15 millió/ml)

Teljes spermiumszám 119,0 millió (>39 millió/ejaculátum)

Teljes motilitás 57% (>40%)

Progresszív motilitás 50% (37%)

Non-progresszív motilitás 7%

Immotilis 43%

Kereksejt koncentráció 7,40 millió/ml (<5 millió/ml)

Morfológiai festés módja Diff-Quik

Normál morfológia 24% (>4%)

Kóros morfológia 76%

Fej eltérés 18%

Nyak és középdarab eltérés 14%

Farok eltérés 20%

Kombinált eltérés 20%

Aerob baktérium nem tenyészett ki.Gomba nem tenyészett ki.

Előre is köszönöm a segítséget!

2015. nov. 20. 09:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Elso vagyok,akkor azert nalatok is eltelt par honap,nekem is ezt mondta a nodokim,addig nem csinalja meg ezeket mig nem viszem neki a parom eredmenyet....de ot ravenni...eleg macera...
2015. nov. 22. 10:57
 12/12 A kérdező kommentje:

Mond meg kerek perec neki,ha fontos a te életed akkor megcsinálja és ez nem a baba miatt kell hanem azért mert te jól legyél...én ezt mondtam neki és sikerült :)

Ha sikerül ezzel rávenned akkor szólj!

Az se baj ha hazudsz egy kicsit.....minden férfi fél tőle....

2015. nov. 22. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!