Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Féleve próbálkozunk a párommal...

Makika91 kérdése:

Féleve próbálkozunk a párommal összehozni egy csöpséget, de eddig nemsikerűlt. Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hogy mivel próbálkozzunk még?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok a párom 28 éves. Stabíl háttér, minden megvan ahoz, hogy családunk lehessen, viszon valami miatt a kicsi nemszeretne megérkezni közénk, pedig már nagyon vágyunk rá.

Eléggé sokmindennel próbálkoztunk már. Aktus közben szoktunk tenni egy párnát a fenekem alá, hogy megemeljük a csípőmet. Olvastam valahol,hogy ez segíthet. Rendszeresen csináljuk utána a gyertya állást 15 percig szoktam álltalában úgy lenni. Odafigyelek az étkezésemre, sok gyümölcsöt és zöldséget eszem, nehogy véletleg az egszészségtelen táplálkozás legyen a probléma. Nem dohányzom és nem is fogyasztok alkoholt. Napi szinten szedek A,B,D vitamint. Viszont a palyzsmirigyem alúlműködik. A palyzsmirigy hormonom a normál értek felett van egy picivel, viszont azt mondták nem kell még gyógyszert szednem rá, mert nem kórosan magas a hormonszint.

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mivel kellene még próbálkozni, vagy az lenne a legjobb ha nőgyógyászhoz fordúlnék?

A válaszokat, tanácsokat előre is köszönöm.

2015. nov. 12. 14:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
64%

23-as köszönöm hogy leírtad,én már le sem írom,fölösleges.

Kedves kérdező,ha úgy látod jónak,menj orvoshoz,kérj vizsgálatokat,én is fél év után mentem.Menj minél előbb.Idegesíteni magad valóban nem érdemes,de amit tudsz tegyél meg.A pajzsmirigy magas valóban,azt rendbe lehet tenni.

Sok sikert kíván egy 6 éve babára vágyó nő!

2015. nov. 13. 12:02
 22/27 anonim ***** válasza:
61%

Kedves 23-as!

Eddig csak a frusztrációdról olvashattunk, de tanácsot még nem sikerült adnod a Kérdezőnek, ellenben szinte mindenki mással (függetlenül attól, hogy kinek mennyi idő alatt sikerült teherbe esni), aki javasolta neki, hogy elsőként az ismert pajzsmirigy problémájával forduljon szakorvoshoz, ugyanis gyerekvállalás szempontjából nem feltétlenül jó az az érték, ami egyébként még határeset.

6/18-as

2015. nov. 13. 13:25
 23/27 anonim ***** válasza:
Èn itt vagyok kèt éve próbàlkozunk most kèszülünk lombikra nàlam nincs ràgörcsölès vagyis èn úgy hìvnàm REMÈNY ami màr valakibe nincs meg az lemondott arról h anya lehessen.!!!!Tessèk nyugodtan lehuroggni mert nem ìrtam esetleg helyesen nem nagyon izgat senki nem ismeri a màsikat.Igazàbol Nem tudja senki kinek mivel kell nap mind nap küzdenie h babàs legyen!! Akinek elsőre összejött legyen hàlàs és ne taposson másba azzal h ó nekem elsőre összejött örüljön annak h nem ismeri a ragorcsolest ...
2015. nov. 13. 16:29
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Az aa vicces hogy àltalàban azok hőzöngnek a legjobban, hogy ràgörcsölés az ok, meg minekidekivizsgàs, hagyjon mindent a maga útjàn és vàrjon türelemmel, akik maguk is sokàra kaptàk meg a hőn àhìtott babàt. Mintha azért, mert nekik sok szenvedéssel jàrt, sok időbe telt, màsnak se menjen gyorsan. Dögöljönmegaszomszédlova effektus.
2015. nov. 14. 10:55
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek más ami beválik.Amúgy én is olvastam ezt a párnás dolgot.Sok nőnek hátrahajló a méhe.Én ha a helyedbe lennék elmennék egy orvoshoz és kivizsgáltatnám magam.Fél éve próbálkoztok lehet ő mond valami okosat.Sok sikert szorítok
2015. nov. 14. 12:51
 26/27 anonim ***** válasza:
Nekem 4.57 volt kiinduláskor a tsh-m, L-thyroxint kaptam rá, az Ir-re meg metformint.. 2 éve hiába várunk a babára :(
2015. nov. 15. 08:16
 27/27 anonim ***** válasza:

Hát én nem pocsékoltam az időt, a 8. sikertelen hónap után már dokinál voltunk mindketten. rágörcsölés megvolt, elengedés szintén, vitaminok, párna, gyertyázás, odafigyelés, nem odafigyelés, minden kipipálva, mégsem segített semmi, csak a lombik. Majdnem 2,5 év telt el az első sikertelen hónap és a pozitív teszt között, én azt mondom, gyorsan ment, akkor nem így éreztem. A második babánál nem is próbálkozunk majd természetesen, egyből megyünk az intézetbe. Mindenkinek azt tanácsolom, mielőbb doki, ne várjatok a csodára, sok sikert!

Van olyan ismerősöm, aki büszkén meséli, h nekik nem kellett ám meddőségi intézet, természetes úton jött a baba. 5 év után. Már nincsenek együtt a férjjel, ráment a kapcsolatuk a várakozásra.

2015. dec. 14. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!