Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Féleve próbálkozunk a párommal...

Makika91 kérdése:

Féleve próbálkozunk a párommal összehozni egy csöpséget, de eddig nemsikerűlt. Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hogy mivel próbálkozzunk még?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok a párom 28 éves. Stabíl háttér, minden megvan ahoz, hogy családunk lehessen, viszon valami miatt a kicsi nemszeretne megérkezni közénk, pedig már nagyon vágyunk rá.

Eléggé sokmindennel próbálkoztunk már. Aktus közben szoktunk tenni egy párnát a fenekem alá, hogy megemeljük a csípőmet. Olvastam valahol,hogy ez segíthet. Rendszeresen csináljuk utána a gyertya állást 15 percig szoktam álltalában úgy lenni. Odafigyelek az étkezésemre, sok gyümölcsöt és zöldséget eszem, nehogy véletleg az egszészségtelen táplálkozás legyen a probléma. Nem dohányzom és nem is fogyasztok alkoholt. Napi szinten szedek A,B,D vitamint. Viszont a palyzsmirigyem alúlműködik. A palyzsmirigy hormonom a normál értek felett van egy picivel, viszont azt mondták nem kell még gyógyszert szednem rá, mert nem kórosan magas a hormonszint.

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mivel kellene még próbálkozni, vagy az lenne a legjobb ha nőgyógyászhoz fordúlnék?

A válaszokat, tanácsokat előre is köszönöm.

2015. nov. 12. 14:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Menj endokrinológushoz mindenképp, szedj terhesvitamint, vezess ébredési hőgörbét és élvezd az együttlétet a pároddal (nem "babaprojekten" vagytok, hanem "vidáman szexelgettek", mondjuk kétnaponta :D ). Igazuk van a többieknek, nem kell félni, fél év még nem a világ, bár tudom, hogy ez a próbálkozásnál az örökkévalóságnak tűnik, és rémesen elkeserítő. Tedd rendbe a tested, és előbb vagy utóbb sikerülni fog. Nagyon szorítok! :)
2015. nov. 12. 15:54
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

pajzsmirigy legyen rendben

és nem gyereket akarj hanem csak szexeljetek az élvezetért

a gyerekgyártás az ami miatt sok esetben nem jön össze !

a jaj most kell mert most lesz ovum meg pont 3 naponta mert akkor lesz jó a sperma

nem gép vagy hanem érző lény

a gépeknek nem lehet gyereke !

szal élvezd a szexet és ne gyereket akarj gyártani !

2015. nov. 12. 16:23
 13/27 anonim ***** válasza:
84%

igen, tudok olvasni.

Eleve azzal kezdted a mondandódat, hogy "NE GÖRCSÖLJETEK RÁ". Mintha azért nem fogant volna meg. És hozod más példáját, hogy bezzeg ők elmentek, dugtak, és baba lett.

Mindegy, nem vitatkozni akarok, túl komolyan nem érdemes ezt az egészet venni, meg belerokkanni lelkileg, de ha van megoldandó gond (jelen esetben a pajzsmirigy), akkor ott adott a feladat: meg kell oldani.

2015. nov. 12. 17:35
 14/27 anonim ***** válasza:
Nekem 1.5 év után akkor jött össze, amikor abbahagytam az odafigyelést.
2015. nov. 12. 17:53
 15/27 anonim ***** válasza:
84%

"Ha minden rendben, párna és gyertyaállás nélkül is eljut minden a megfelelő helyre, nem hiszem, hogy ezen múlik.

Nekem meg hátrahajló méhem van és sokak szerint így nehezebb teherbe esni, illetve a kutyapózt kell alkalmazni a siker érdekében. Elég volt egy hónapban gumi nélkül csinálni (és nem kutyapózban), máris terhes lettem."

Igen, vannak a szupernők, akik első alkalommal teherbe esnek. Meg vannak tudod olyanok, mint a kérdező és én, akik pedig sokadikra sem, és már bármiben hinnének, ami segít. Mindig az olyanok tudnak marha okosak lenni a témában, akiket abszolút nem érint.

Én is csak olyan nők magasröptű tanácsait hallom ismerősi körben erről, akik amúgy az ember orra alá dörgölik, nekik elsőre sikerült bezzeg.

Az ilyenek osszák az észt, hogy mi, a senkiházi sok hónap alatt sem teherbe eső nők magunk tehetünk arról, hogy nem sikerül, mert biztos rágörcsölünk, nagyon akarjuk, és a többi hülye duma.

2015. nov. 12. 19:40
 16/27 anonim ***** válasza:
77%

Kedves 17-es!

1. Egy több éve próbálkozó párnál még csak-csak megérteném, hogy kétségbeesésükben mindenféle praktikát bevetnek, de fél év sikertelenség után és pajzsmirigy problémákkal nem 15 perces gyertyaállásba vágnám magam szex után (egyébként sem), hanem a realitás talaján maradva felkeresnék egy szakorvost.

2. Nem tehetek arról, hogy Neked nem sikerül teherbe esni, attól én még leírhatom a tapasztalataimat. Ha ettől senkiházinak érzed magad, akkor fordulj Te is szakemberhez!

6-os

2015. nov. 12. 20:27
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, nekem is ezt mondták... 6,8 volt a TSHm, a többi érték rendben, el is hittem, hogy oké. 1,5 év alatt felment 7,48ra, és híztam 15kg-t... akkor mentem vissza (itteni javaslatra), és addig hisztiztem, míg elküldött a háziorvos ultrahangra, az ultrahangos még rám sem nézett, már mondta, hogy gyógyszeres kezelés, csak az értékeim miatt.... szóval javaslok egy kis erőszakosságot, vagy endokrinológust...
2015. nov. 12. 21:10
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rengeteg választ.

Endokrinológusnál már voltam ő felírt egy gyógyszert tesztelésre idézem (-Nézzük meg hátha ez bevàllik.)

Ezzel a mondattal írta fel nekem a gyógyszert. Palyzsmirigy ultrahangon is voltam, ott azt mondta az orvos van egy-két kissebb cisztám, de nem olyan nagy amivel érdemes lenne foglalkozni. Sajnos ez örökletes lehet a családban nálunk, mert édesanyámnak is volt probléma a palyzsmirigyével, mondjuk őt műtötték is. Mindenesetre kérek időpontot a nőgyógyásztól, és felkeresek egy másik szakorvost aki esetleg nagyobb odafigyeléssel van a palyzsmirigyemre.

2015. nov. 12. 22:05
 19/27 anonim ***** válasza:
#18 +1
2015. nov. 13. 00:03
 20/27 anonim ***** válasza:
86%

"Nem tehetek arról, hogy Neked nem sikerül teherbe esni, attól én még leírhatom a tapasztalataimat. Ha ettől senkiházinak érzed magad, akkor fordulj Te is szakemberhez!"

Nem én érzem magam senkiházinak, hanem azok a nők, akik hiphop teherbe estek, beszélnek ehhez hasonló lenézéssel azokról, akiknek nem sikerül, és osszák kéretlenül is az ostoba tanácsaikat, amelyekkel tovább erősítik a próbálkozó nő frusztrációját.

Itt ez a "ne görcsölj rá", a "ne akard annyira", vagy épp a saját és mások példájával jövős szöveg: "nekem nem kellett se vitamin, se ovu figyelés, egyéb hókuszpókusz, sőt nem is akartuk, de jött."

Tudjátok hogy hangzik ez egy olyan nőnek, aki amúgy is el van bizonytalanodva sok hónap, vagy akár évek után? Mintha a szemére lenne vetve, hogy ő csinál valamit rosszul, hisz nem elég, hogy ő bezzeg nem esett rögtön teherbe, még ahhoz is idióta, hogy ne görcsöljön. Biztos szétstresszeli magát, meg hülyeségekben hisz. Milyen szánalmas!

Majd ha olyan oszt tanácsot, aki több mint egy év sikertelenség után soha, egy percig sem görcsölt, azt szívesen meghallgatom! De az elsőre terhes anyukák ne akarjanak olyan témában tippeket és tanácsokat osztani, vagy általában véleményt formálni, amiről halvány sejtelmük sincs. Nem, még azok se, akiknem legjobb barátnőjük/nő rokonuk érintett benne. Mert teljesen más. A közelemben is sok ilyen nő volt, teljesen másképp látom a helyzetüket, mióta egy cipőben járunk.

2015. nov. 13. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!