Lombikhoz szükséges házasnak lennünk?
Figyelt kérdés
2015. nov. 5. 15:13
1/11 anonim válasza:
nem !!
elég élettársnak lenni !!
közjegyzői papírral kell bizonyítani!
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. nov. 5. 16:09
4/11 anonim válasza:
Tőlünk nem kértek semmilyen hivatalos papírt, talán nyilatkoztunk, de már nem emlékszem
5/11 A kérdező kommentje:
Hú, köszönjük. Akkor ezek szerint nem vérre menő dolog a bizonyítás...
2015. nov. 9. 08:18
6/11 A kérdező kommentje:
Mensmentisbe járunk. Esetleg valakinek van tapasztalata az ott zajló lombikról. Olyan nehéz infót találni. Hónap végén megyek orvoshoz, persze megkérdezem, de addig is tájékozódnék.
2015. nov. 9. 08:20
7/11 anonim válasza:
Tényleg az a legbiztosabb, ha telefonon megkérdezed.
8/11 anonim válasza:
a mensmetis-be csinálnak lombikot?
na ez nekem új!
a kaáli intézetbe nem kell ,hogy házasok legyetek én oda fogok járni!!
az hogy más intézet mit kér az nem tudom!!
de ha nem bizonyítjátok ,hogy kapcsolatba vagytok a pároddal egyedülállónak fogsz számítani!!
első voltam!
9/11 VeDi84 válasza:
Kedves Utolsó!
Bp-i Kaáliban kérik a házassági anyakönyvi kivonatot. Ha az nincs, gondolom akkor a közjegyzői papírt az élettársi kapcsolatról.
10/11 anonim válasza:
VeDi84:
én is így tudom! ha nem vagytok házasok akkor kell közjegyzői papír ,hogy élettársak vagytok!
én Szegedre fogok járni!
mi nem vagyunk házasok! így közjegyzői papírunk van !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!