Tudnátok Vas megyében jó nőgyógyászt ajánlani?
Olyat, aki pl. hajlandó egyből megnézni, progeszteronhiány miatt nem jön-e a baba nálunk, mert én a jelekből arra tudok gondolni, tehát mindenek előtt ezt kéne megnézni.
Főleg Szombathely érdekelne, akár magánrendelés is.
Dr. Varga Kornélt tudom jó szívvel ajánlani. Volt némi előéletem, kétszer is Clostival estem teherbe, de miután a második missed ab lett, pár hónapra rá belekezdtünk nála a meddőségi kezelésbe. Kapásból elküldött engem ciklus elején és második felében hormonális vérvételre, a páromat vérvételre és andrológiára. Csinált átjárhatósági vizsgálatot. Utrogestan-t alapból felírt closti-s hónapban. Inszemen is voltam nála. A végén sikerrel jártunk, igaz, hogy közel másfél év kellett hozzá.
Én privátban jártam hozzá, de a kórházban is a "védőszárnyai" alatt voltam többször is, megbízható, jó orvosnak tartom.
Köszönöm szépen a válaszod! Ahogy így utánaolvastam neten gyorsan, nem csak te dicséred őt.
Meg tudnád mondani, hogyan rendel magánban, illetve kórházban? Magánban milyen egyszerű hozzá bejutni, mennyi a várakozási idő? Milyenek az árai?
Milyen publikus számon lehet hozzá bejelentkezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!