Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szedet már nő clostbegyit...

Szedet már nő clostbegyit gyógyszert, azért, hogy legyen peteérése?

Figyelt kérdés
Valaki tudna nekem segíteni addig míg nem tudok nő dokihoz menni? Szednem kellet a clostilbegyit gyógyszert mert nem volt egy ideig peteérésem október 17- én meg ultrahangozot a doki és azt mondta, hogy húzunk bele a szexbe a férjemmel mert peteérésem van nagyon örültem! 2 napig kb 5 alkalommal tudtunk együtt lenni a féjemmel de sajna ma október 29-e van és egy kis barnás valami volt a wc papíron miért? Ezek szerint nem sikerült a baba de a menstruációnak se most kellet volna megjönne alap azért mert november 4-én meg a clostilbegyittől sem mert az segít beállítani el vagyok keseredve, hogy nem tudom mi lehet a baj volt már valaki hasonló cipőben ha igen akkor írjon 25 éves vagyok

2015. okt. 29. 21:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Csajok a menstruációm csak 4 napig volt meg múlt hét pénteken kezdődőt és a tegnapi nap az az hétfőn teljesen elmúlt nekem ilyen kevés ideig még nem volt soha. Lehet, hogy a clostilbegyt gyógyszertől van nektek mi a véleményetek?
2015. nov. 3. 22:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is voltam úgy , hogy csak 3 napig tartott az egész, máskor eg egy hétig is.
2015. nov. 4. 13:44
 13/13 A kérdező kommentje:
Aha oké jó lenne ha mindig csak ennyi ideig volna meg
2015. nov. 4. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!