4,9-es TSH-t (4,2-ig ok), mennyi idő alatt lehet beállítani? Volt olyan, aki nem kapott rá gyógyszert? Nektek hogy alakult, magasabb lett?
Ez abszolút egyéni, mindenkinek más az "alapállapota". Nekem pl 3-4 körül még totál jók a hormonszintek, mikor erre gyógyszert kaptam nagyon látványosan fogyni kezdtem (eleve vékony vagyok). Szóval a hormonszintek is kellenek hozzá, hogy tudjuk ez nálad mit jelent. Valószínűleg azért kell rá egy kis gyógyszer.
Első terhesség előtt 4 körül volt, nem szedtem gyógyszert, első trimeszterben már 6 fölött volt, de a hormonok még mindig totál jók voltak, nem szedtem gyógyszert, a gyerek teljesen egészséges.
Köszi a válaszokat!
Nekem sincs semmi tünetem, én is vékony vagyok, T4 is ok. Jövő szeptemberben szeretnénk elkezdeni próbálkozni a babával, de a doki ezt nem tudja, szerintem azt hiszi, hogy tervben sincs.
Februárban megyek vissza kontrollra, remélem, nem fog addig nagyon elszállni, vagy ha el is száll, szeptemberig be lehet állítani.
Hat, ez nem tul jo hir. :(
Miota probaljatok beallitani? Mennyi gyogyszert szedsz? Van mas endokrin betegseged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!