ET utáni 6. napon vagyok. Reggel óta barnás folyásom van. Normális ez? Igy még sosem jártam és korainak tartom. Mi lehet vajon? Járt már igy valaki?
Én et+9-nél vagyok,és tegnap óta ugyanezt tapasztalom. 3 naposakat kapam vissza,a tesztjeim negatívak.
te hány naposakat kaptál vissza? teszteltél?
Sziasztok.
Nálunk a következőképpen zajlott a lombik utáni időszak.
1 embriót kaptunk vissza 2 naposan 5 sejtesen. Et+13 napon volt a vérvétel. Előtte lőttük mi is a teszteket és MINDEGYIK
Elküldte a gép előbb.
Szóval lőttük a teszteket mi is, és mindegyik negatív volt. ET+13 napon voltun vérvételen,és 201 volt a HCG viszont a terhességi teszt akkor már nagyon nagyon halvány volt!
7-8 héten 1 hét barnázás volt, de minden oké volt. Most egy 36 hetes manó van a pocival aki lassan 3 kiló!
Úgyhogy no para és görcs, bár tudom ezt most nehéz, mi is googleztunk ezerrel minden apró kis szösszenetre, de nyugalom kell, és pihenés, sok vitamin, femibion 800 és MAGNEROT!
Szurkolunk :)
ez azt jelenti,hogy et+12-nél negatívat teszteltél?
milyen tesztet használtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!