Magas tesztoszteron szintre szedjek 3 hónapig fogamzásgátlót babatervezéskor? SOS
Komolyan ennyire ráértek?
Mit kerestek ilyen témában itt egyáltalán?
Kedves első, azt szeretném, hogy hozzám hasonló elkeseredett nők osszák meg velem a véleményüket, tapasztaltaikat, akik hasonló helyzetben vannak, voltak. Érdekel, ők mit csináltak, és hogy jártak végül, sikerült e baba, stb...
A Te írásodra kár volt pazarolnod az erődet.
Kedves második, remélem neked nincs gyereked. Nem mindenkinek való ez tény, köszönöm, hogy ezt bizonyítottad is a saját példáddal.
Köszönöm szépen a válaszokat, én is így gondolom, a fogamzásgátló nem old meg semmit, csak elmegy rá 3 hónap... Köszönöm, hogy megerősítettetek benne.
Esetleg tud valaki ajánlani egy jó endokrinológust Budapest környékén?
Kedves első, nekem régóta vannak endokrinológiai problémáim, és megkockáztatom, többet értek hozzá, mint jópár doki, akinek ez a szakterülete...
Sok helyen le van írva, ez egy nagyon új tudományág, abból is látszik hogy a gyógyszer, amit szednék(azért megveszem kíváncsiság kedvéért) a betegtájékoztatója már homlokegyenest mást ír, mint 2 évvel ezelőtt...
Nekem pont, hogy tesztoszteron készítményt kellene szednem(férfi vagyok) mivel alacsony, és rengeteg olyan élelmiszer, stb van még a mai napig is a piacon, amik ezek termelését szinte blokkolják.
Kérdező, a Szent Imre kórházban a XI kerületben van egy jónevű endokrinológus, ő biztos tud már minden napi szinten. Sajnos a nevét már elfelejtettem.
De akihez én járok, az csak robot módjára irkálja fel nekem az androgéleket, kérdésekre nem válaszol(gyanítom, zavarban van, mert sok mindenre nem tudja a választ)
Sok orvosnak ennyit számít az emberélet, inkább hajtja a kis hasznát, nem törődve avval, milyen károkat okoznak az embernek. Nagyobb gyilkos némelyik, mint akik a börtönben vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!