Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Tesztoszteron és LH hormon...

Tesztoszteron és LH hormon csökkenthető valamivel?

Figyelt kérdés
IR/PCOS-s vagyok és a terheléses eredményeim már szinte tökéletesek, csak a 120 perces inzulin magas kicsit még. Viszont a tesztoszteron és az LH hormon még most is elég magas. Azt mondta az orvos, hogy 3-as kezeléssel ezek is rendeződnek majd, de úgy látszik mégse. Azt mondta ezekre külön nincs gyógyszer.

2015. okt. 7. 07:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a magas tesztoszteronra fogamzásgátlót akart adni a körzeti nőgyógyász, hiába mondtam, hogy már több mint egy éve teherbe szeretnék esni, nem védekezni. Végül másik orvoshoz mentem. :) Szerintem érdemes kikérni más orvos véleményét is!
2015. okt. 7. 10:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Neked mit mondott a másik orvos?
2015. okt. 7. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerinte nem volt olyan vészesen magas. 2,6 helyett, 3,0 volt. Nem adott rá semmit végül.
2015. okt. 7. 17:17
 4/4 idnaz válasza:
Több, mint egy éve tartom a 3as kezelést, mégsem volt ovum, orvost váltottam. A terheléses eredmények kiválóak voltak, pajzsmirigy kezelve volt. Az (új) endodokim szerint ezek már nem gátolhatjàk az ovut, a magas tesztoszteron lehet az oka, ezért mondta, h próbáljam meg a verospiront (vízhajtó, a mellékhatàsa a tesztoszteron csökk). A bogyó elkezdésétől kezdve 10 napra megjött, igaz ovu nélkül a fél éve nem látott mensim. 16. napra megint megjött ovu nélkül. Most a 20. napon vagyok és ugy néz ki, h közeleg az ovu. Pozi teszt esetén azonnal abba kell hagyni a verospiront, mert bajt okozhat a fiú magzatban.
2015. okt. 8. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!