Lombikosok, milyen fehérjeport vegyek?
1kg csirkemell az 1kg fehérje. El nem tudom képzelni, hogy ennyit kellene megenni naponta. És azt sem, hogy létezik olyan por, ami több fehérjét tartalmaz mint a hús, ami egy az egyben fehérje. De ha létezik, akkor vajon miből van?
Szerintem nem érdemes ilyenkor műcuccokkal kísérletezni, ki tudja mi minden van bennük.
Naponta egy-két szelet csirkemellet simán meg lehet enni. Mellé reggelire mondjuk két tojást, uzsonnára egy sonkás szendvicset, már túl is teljesítetted a tervet. :-)
Szia! Én biotechben vettem állati eredetű fehérjét, a neve : beef proteint. Sajnos én sem tudtam annyi husit enni amennyit kellett volna, így túlstimuláltak, saját felelősségre visszakaptam 1db 5napos embriót és láss csodát sikerült :-) Nem tudom hogy ez a fehérjének köszönhető-e de nem bántam meg hogy megvettem, reggel és este ittam beültetés után az első héten utána már csak reggel 1-et. Kb. 1hónapig tudtam inni utána már hányingerem volt tőle :-D
27hkm
Igazad van, a husiban van víz is. Más nem nagyon. :-)
Egyébként 1kg=1000g Tehát az egynegyede kábé a fehérjetartalom. Egy-két kivételtől eltekintve magasan veri a többi élelmiszerfélét. Na jó, a tökmagban elvileg több van.
Egyébként 5 lombikon vagyok túl, egyszer sem mondtak nekem ilyen horribilis fehérjebevitelt. :-) Nem kell egy kiló húst megenni ahhoz, hogy ne legyen hiperstimu. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!