Valaki kezdi mostanában Clostit?
Figyelt kérdés
Első Clostis ciklusunk, holnap szedem az első szemet, 2x1-et, 5 napon át. Van itt még valaki? Megosztjuk a tapasztalatokat?2015. szept. 27. 13:10
11/15 anonim válasza:
8as, neked előbb felírta a clostyt, majd kezdi a teljes kivizsgálast??? Na ez a nem semmi.......
12/15 anonim válasza:
Endokrinológusnál, vérvételen, meg kivizsgálásokon voltam a közelmúltban, onnan megvannak az eredményeim. Azok alapján nincs semmi probléma, tökéletesek az értékek. a Kivizsgálás alatt azt értettem, hogy a párom is megvizsgálják, nekem meg átjárhatóságit csinál. :)
13/15 anonim válasza:
Halihó! Nekem segített a closti. Tegnap voltam UH-on, és látott egy szép, 18 mm-es tüszőt (eddig csak 7mm-esek voltak). A szurit majd csak holnap kapom meg! Olyan boldog vagyok! :)
14/15 anonim válasza:
Valamelyikőtöknek volt a Closty miatt sűrű fehér folyása?ez is a mellékhatások között van?
15/15 anonim válasza:
2es vagyok.képzeljétek ma pozitív lett a tesztem!!😊😊😊úgyhogy segített a Closty.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!