Lombik fagyasztott ET+8 napon már mutatná a teszt ha sikerült? 3napos embriókkal? Nektek mikor lett pozitív?
Én a beültetés után találtam egy táblázatot és azt vettem alapul! Leírom neked is!
1 nappal a transzfer után a pre-embrió növekszik
2ntu a pre-embrió átalakul blasztocitává
3ntu a blasztocita kiszabadul a búrkából
4ntu a blasztocita a nyálkahártyához cuppan
5ntu a beágyazódás elkezdődik a blasztocita elkezdi beásni magát a nyálkahártyába
6ntu a beágyazódás folytatódik
7ntu a blasztocita teljesen beágyazódott és már külön van már placenta sejtje és embrió sejtje
8ntu a placenta sejtjei elkezdik avéráramba üríteni a hcg-t
9ntu még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
10ntu még több hcg választódik ki
11ntu a hcg szint már elég magas ahhoz hogy vizeletből megállapítható legyen a terhesség
Ezek vonatkoznak a 3 napos transzferre! Az 5 naposnál másabb.Persze attól is függ hogy mikor tesztelhetsz hogy kapsz-e hcg szurit!? Remélem tudtam segíteni! Sok sikert! Majd írd meg mi lett!
Szia!Köszönöm az érdeklődést. Tegnap voltam a saját orvosomnál, és megállapította h baba van! :-)))
Jó helyen ágyazódott be és még az is lehet h ketten vannak,de ezt nem meri megerősíteni mert még nagyon pici a terhesség,jövőhéten is megyek hozzá,bekukkantunk mi újság.Nagyon boldog vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!