Második baba másnál is később jött össze, mint az első?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mindig rendszertelen volt a menstruációm, nagyon hosszú ciklusaim voltak, ennek ellenére hamar terhes lettem. Szülés után rendszereződött a menstruációm, viszonylag normális hosszúságú a ciklusom, de valahogy nem akar jönni a baba, már több mint fél éve próbálkozunk.
2015. aug. 29. 14:18
1/10 anonim válasza:
Mind a 3 babám nagyon hamar sikerült.
2/10 anonim válasza:
ismerőséknél is volt, hogy a 2. nem akart jönni.
ő a párjával a zűrökre, lelki stresszre fogta. járt akupresszúráshoz akik ápolgatták a kis lelkét is és akkor jött végre a 2.
sokat mozgott a pocakban, a babakorszaka nagyon szenvedős, már nagy és még mindig hasfájós, 20 perceket alszik és lassan 1 éves..
3/10 anonim válasza:
*vagy lehet nem akupresszúráshoz, de ilyesmi kuruzslóhoz járt
4/10 anonim válasza:
Szintén hosszú,rendszertelen ciklussal a kislányom 1.-re összejött. Szülés után nem teljesen,de valamennyire rendeződött a menstruációm,leginkább a kifejezett ovulációs tünetek megjelenése volt szembetűnő. A kisfiam a 3. hónapban sikerült,szigorúan véve az elsőnél "nehezebben" sikerüt. Egyébként most szülés után már 6 héttel meg is jött újra,kíváncsi vagyok,hogy beáll e végre a ciklusom normálisan. Amúgy a gyerekek között 22 hónap van,lehet,az is jót tett,hogy nem vártunk sokáig a 2.-kal. Amúgy van olyan 3 gyerekes ismerősöm,aki a 2. babára 2 évet várt a férjével,szóval előfordul sajnos!
5/10 anonim válasza:
A lányom 3.hónapra sikerült, most a kicsi 10. hónapra jött össze, 11 hetes vagyok.
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látom változó és hogy sokaknál a második nehezebben jött össze. Csak nekem az elsőnél rendszertelen volt, a nem jövő másodiknál meg rendszeres a menstruációm, de látom ilyen eset is volt köztetek :)
2015. aug. 30. 09:15
7/10 anonim válasza:
A második, ikrek lettek volna, de mola miatt sajnos elvesztettem őket.Aztán mint kiderült, most meg hormonproblémák miatt nem sikerül.az első 2 hónapon belül sikerült,most pedig közel 1 éve csak tragédiák és betegségek....de még nem adtam fel, viszont lelkileg elég mélyen vagyok.
8/10 anonim válasza:
Nekünk az elsőhöz közel egy év kellett, a másodikhoz 4 hónap. Mi is meglepődtünk, hogy ilyen gyorsan sikerült, mert azt hallottam, a második nehezebben jön össze.
9/10 anonim válasza:
Nekünk fordítva volt, a fiamnál egy évet próbálkoztunk, míg sikerült, a lányom 6 hónapra összejött.
10/10 anonim válasza:
A lányomra fél évet vártunk, lassan 2 éve meg kistesóra várunk, de nem jön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!