Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Volt már ugy valaki hogy az...

Volt már ugy valaki hogy az első baba után lett valami betegsége amitől nem jött őssze a második baba?

Figyelt kérdés
Az első babánk úgy jött őssze hogy egyszer voltunk együtt egy hónapban és következő honapban már pozitiv volt a teszt olyan boldog voltam!Most terveztük a másodikat és 10 honapig nem jön a kistesó!Nem tudom mi lehet a baj,már lejárt a gyes utánni szabim is mennem kell dolgozni nem igy terveztük azt hittük ő is gyorsan jön!Elég sok a súly feleslegem de az elsönél se voltam vékony!Voltam orvosnál ultrahangot csinált azt mondta minden szép jöhet a baba!
2015. ápr. 25. 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekekne,ugyan igy vagyunk mi is.bàr mi annyival előrèbb vagyunk,hogy a pàromnak kellene spermavizsgàlatra menni,de egyszerűen fèl ,hogy mi lesz az eredmèny...
2015. ápr. 25. 22:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi két évet vártunk a kistesóra mire kiderült hogy a szoptatas miatt a prolaktin hormon egy nagyon picit emelkedett maradt, kaptam ra gyógyszert és egy hónap múlva már jött is a baba.
2015. ápr. 26. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!