Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha mindkét fél egészséges és...

Ha mindkét fél egészséges és jókor szeretkeznek, miért nem jön össze elsőre a baba?

Figyelt kérdés

Tényleg érdekel. Van ennek valami biológiai oka?

27 éves vagyok, a párom 35, és ugyan még "csak" 3 hónapja próbálkozunk, de mindig elcsodálkozom, mikor kiderül, hogy megint nem sikerült...

Úgy voltam vele, hogy 1 + 1 = 2, minden adott, miért ne jönne össze azonnal? Mert csak?

2015. aug. 27. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én már érzem benned a rágörcsölés dolgot.Ez az ami miatt egyre kevésbé esélyes.

Az hogy stresszben nem jön össze meg túlsúllyal...hát nekem másodikra összejött pedig mind a kettő fennállt..Úgy hogy előtte közvetlen elment egy(2 hete késett csináltam tesztet pozi volt majd rá egy hétre iszonyatosan 6 napig véreztem.

Szóval ne görcsölj!Mi úgy kezdtük hogy egy évig próbálkozunk és utána megyünk kivizsgálásokra.Szerintem ezért jött össze 2 évvel ezelőtt.

2015. aug. 27. 22:31
 12/13 fodormenta ***** válasza:
100%
Jó a kérdés, én sem értem, elvileg egy természetes velejárója lenne egy szerelmi kapcsolatnak, jönnie kellene magától. Én 29 múltam, férjem 34, és 9 hónapja várjuk a kis jövevényt az életünkbe. Másoknak meg első hónapban sikerül, de még olyanoknak is, akik nem akarják, csak becsusszan, mert egyszer nem védekeznek. Azt hittem én is, hogy elsőre sikerül, szinte biztosra vettem, és aztán hónapról hónapra jött a csalódás. Most már kezdek félni, hogy valami nagy gond van. Minél jobban utánajártam a dolgoknak, annál nagyobb csodának tűnik az egész fogantatás, és egyre hihetetlenebbnek is találom, hogy tényleg minden stimmeljen...lehet jobb lett volna nem tudni, hogy ez ennyire nem egyszerű :) szerintem jobban jártok, ha "csak" élitek az életeteket, élvezitek az együtt töltött időt, és aztán egyszer csak feltűnik, hogy késik...kívánom, hogy mielőbb megérkezzen életetekbe a csoda!:)
2015. aug. 28. 22:26
 13/13 anonim válasza:

Nekem a doki a babaproject felgyorsítása érdekében a PreMens gyógynövény készítményt ajánlotta :)

Én is 27 éves vagyok a párom 32 .. mi is próbálkozunk 4. hónapja...kíváncsi vagyok a "csodaszerre" :)

2015. aug. 29. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!