Ha mindkét fél egészséges és jókor szeretkeznek, miért nem jön össze elsőre a baba?
Tényleg érdekel. Van ennek valami biológiai oka?
27 éves vagyok, a párom 35, és ugyan még "csak" 3 hónapja próbálkozunk, de mindig elcsodálkozom, mikor kiderül, hogy megint nem sikerült...
Úgy voltam vele, hogy 1 + 1 = 2, minden adott, miért ne jönne össze azonnal? Mert csak?
Én már érzem benned a rágörcsölés dolgot.Ez az ami miatt egyre kevésbé esélyes.
Az hogy stresszben nem jön össze meg túlsúllyal...hát nekem másodikra összejött pedig mind a kettő fennállt..Úgy hogy előtte közvetlen elment egy(2 hete késett csináltam tesztet pozi volt majd rá egy hétre iszonyatosan 6 napig véreztem.
Szóval ne görcsölj!Mi úgy kezdtük hogy egy évig próbálkozunk és utána megyünk kivizsgálásokra.Szerintem ezért jött össze 2 évvel ezelőtt.
Nekem a doki a babaproject felgyorsítása érdekében a PreMens gyógynövény készítményt ajánlotta :)
Én is 27 éves vagyok a párom 32 .. mi is próbálkozunk 4. hónapja...kíváncsi vagyok a "csodaszerre" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!