Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Háziorvos írhat beutalót 21....

Háziorvos írhat beutalót 21. napi progeszteron mérésre?

Figyelt kérdés

Szept. 13.-én lesz a 21. ciklusnapom, de az vasárnap. Ezért 14.-én szeretnék elmenni vérvételre, és aznap van időpontom nőgyógyászhoz is. A Margit Kórházhoz tartozó SZTK-ban szoktam a vérvételt megcsináltatni, és még aznap ki szokták küldeni az eredményt e-mailen. Ami jó lenne, mert csak este fél 8-ra kell a nőgyógyászhoz mennem, és már vihetném is magammal az aznapi vérvétel eredményem.

Szerintetek a háziorvos írhat erre beutalót? A TSH/T3/T4 szintem már többször mérték az ő beutalójával, azt is szeretnék most is nézetni.

2015. aug. 25. 12:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Ez elég specifikus vervizsgalat, szerintem csak nőgyógyász vagy endokrinologus jogosult hozzá. De hívd fel a háziorvost és kérdezd meg
2015. aug. 25. 12:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Elméletileg nem írhat beutalót hormonszint méréses vérvételre, csak nőgyógyász vagy endokrinológus.
2015. aug. 27. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!