Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Késhet a menstruációm, a...

Késhet a menstruációm, a progeszteron gyógyszertől (4 napja hagytam abba a szedését)?

Figyelt kérdés
vagy; kb 1 hete csináltam egy terhes tesztet és az pozitív lett viszont most is csináltam egyet és az abszolult negatív lett, voltam UH-n és csináltak vérvizsgálatot ez utóbbiak mind negatívak lettek (ez az 5. hetem). Most akkor mi a helyzet szerintetek?
2015. aug. 9. 23:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Tűszőrepesztő injekciót kaptál? Az 10 napig ál-pozitív tesztet okozhat. A progeszteron gyógyszer abbahagyás után 3-7 nap múlva jön meg a menstruáció. Bár olvastam olyat akinek hamarabb, nekem ezt doki mondta és 2-ből 2x nálam így volt.
2015. aug. 9. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!