Hogy is van ez a "rágörcsölés" dolog?
Ha már figyelem a testem jelzéseit, hőmérőzök, LH tesztelek.... az már rágörcsölés a babára?
Akkor mért teszik annyian? és akiknek így is sikerült, vagy csak így sikerült a baba? És az ultrahangos peteérés követés? :O
Na és a meddőségi központok? ott is azzal foglalkozik a leendő anya, hogy holnap ilyen vizsgálat...holnapután másik...aztán beültetés....stb.
Gondolom, az se mindegy, hogy indul neki a nő, milyen gondolatokkal a fejében...de nem hiszem, hogy csak azon járna az agya....hogy nem sikerül, áh lesz*rom....majd legközelebb....
szerintem mindenki bizakodva indul, hogy sikerülnie kell...főleg ha már tudja, mi a problémája.
A fő kérdés, mennyire befolyásolja valaki hozzáállása a sikerességet? lehet egyáltalán ez által "befolyásolni" a sikerességet?
tapasztalatok, elméletek is érdekelnek!
köszönöm előre is a válaszokat!
Köszönöm az összes választ! Főleg az utolsót! :-)
Már kezd bennem összeállni a kèp, hol is állhatok a nem rágörcsölès ès rágörcsölès közti úton....
Egy kérdés: ha nyugtalanit valami a párkapcsolatommal kapcsolatban az lehet akadály a sikerességben szerintetek?
Bár azt ne mondja senki,hogy tökéletes körülmények kellenek....mert olyan sose lesz!
En allandoan neztem figyrltem a szervezetem. Minden masodik nap egyutt voltam a parommal. Olvastam sok mindent. Nem jott a baba. Mar a paromat idegesitette a dolog.
Mikor teherbe estem akkor vissza gondoltam azert sikerult mert utrogestan szedtem. Dokihoz mentem h vizsgalatra. Mindenfrle bogyot szedtem. De nem mondott soha semmitm de orulok neki h nem tette. Talan most is csak ra gorcsolnek. Ugyan is barnazok.
Azt hittem szules utan mar nm lesz ilyen. De sajnos igen. Van ugy hogy egy honapba 2x is :( szoval ha tesot szeretnenk megint dokihoz fordulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!