Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Beültetés után (FET) nem...

Beültetés után (FET) nem érzek semmit. Ez normális? Kicsit aggódom.

Figyelt kérdés
Sziasztok, kedden volt Fet-em, Szerdán enyhe húzó görcseim voltak egész nap, meg hőhullám, de azóta nem érzek semmit se az ég világon. (6napos embriók) szerintetek van remény? más volt igy hogy nem érzett semmit se, és sikerült?

2015. aug. 22. 08:25
1 2
 11/12 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Hogy állnak a dolgok? Sikerült? Én pénteken vagy szombaton megyek beültetésre. Nagyon izgulok!

2015. szept. 9. 10:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én vagyok a harmadik válaszoló, annak írok aki esetleg erre téved és ebben a cipőben jár.

Azóta kismama lettem, fagyasztott embrióval sikerült. Beültetés után 2 napig nem éreztem semmit, utána elkezdett a derekamnál és a petefészkemnél szúrkálni, 9 nappal a beültetés után már erős pozitív lett a tesztem és csak utána kezdtek fájni a melleim.

2016. máj. 30. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!