Diana901 kérdése:

Baj lehet? Fordulja orvoshoz?

Figyelt kérdés
Missed ab om volt 5napja mert 9hetessen leállt a baba szive. Az nap véreztem,de alig alig. 3napra rá,ujra elkezdtem vérezgetni,és enyhe görcsei is voltak. ma van az 5. napja,és kissé jobban vérzek az elmult napokhoz képest,és erösebbek a görcsei is.Amikor elmentem pisilni egy 3-4cm szövetdarab jött ki! Normális menstruácionál ez elöszokott fordulni(doki szerint nyálkahártya darabka) de most ilyennek nem kellenne h legyen. Menstruácio pedig még csak nem lehet missed ab után 5nappal. 2nap mulva kellenne dokihoz mennem
2015. aug. 17. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs lázad, görcseid, várd ki a kontrollt! :) Nekem is ilyen volt, mert nem feküdtem, hanem takarítottam, emeltem sokat. Amint normálisan feküdtem jobb lett. Ha van lehetőséged, szedj Rutascorbint! :) Vény nélkül kapható, gyakorlatilag giga c vitamin löket. :)
2015. aug. 18. 10:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Sya! Köszi a választ,de reggel voltam dokinál,és baj van. Maradtak bent szövetdarabok,és vér rög is van, a méhem sem akar összehuzodni.
2015. aug. 18. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:

úú szegény :(

még nem is hallottam erre példát,de úgy látszik van.

hát kitartás a továbbiakban(mert gondolom csinálnak egy eü kaparást :S )

2015. aug. 18. 22:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen! Én is ledöbbentem,mivel se lázam,se olyan erös görcsök! Most injekcios "kezelést" kapok,h kilökődjön,de eddig még semmi! Nem kaparnának ujra,hanem vákkummal szivnák ki! Sosem hallottam még rola,ugyh bizom az injekciok hatásában,mert a "neve"hallattán nem tünik tul kellemesnek!!
2015. aug. 18. 22:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindenesetre jól tetted, hogy dokihoz mentél.
2015. aug. 23. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Operáltak végül?
2015. szept. 3. 16:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia! :-) injekciokkat kaptam napi 2x egy hétig. Igy kiürültem. De ahogy épült a nyálkahártya ugy le is vált. Most fogamzásgátlot szedek h helyre hozzon. Jol haladok :-)
2015. szept. 9. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!