Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Két vetélés után hova és...

Nikike27 kérdése:

Két vetélés után hova és kihez forduljak segítségért?

Figyelt kérdés
Első terhességem 9 hetesen elhalt ,amit 11 hetesen tudtam meg.Most a másodiknál szintén csak 7 hetesen.Elkeseredett vagyok és nem szeretném még egyszer átélni ezeket.Szeretném ha valaki megtudná mondani hova és kihez forduljak ,milyen vizsgálatokra van szükségem és mibe is kerülnek ezek.Ugyan is az orvosok csak legyintenek hogy ohhhhh hát majd a következő,de azt nem gondolnak bele ,hogy ilyenkor mit érez belülről az ember.27 vagyok ,nem hiszem, hogy túl sok időm van. ami tudjuk nagyon repül.Előre is köszönöm mindenkinek! :)

#vetélés #magzati elhalás #teherbeeyési probléma
2015. aug. 8. 23:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem írtam Pcos vagyok és az első vetélésnél progeszteron hiányra gyanakodtak amit a womens krémmel próbáltunk pótolni sikertelenül.Nekem szegedet mondták hogy nagyon jó csinálnak genetikai vizsgálatot.Egyébként debreceni vagyok nekem anyukám ajánlotta Dr.Valicskó Viktóriát mivel együtt dolgoznak csak anya a belgyógyászaton.Van olyan aki járt már szegeden?Milyen összegbe kerülnek ezek a vizsgálatok?
2015. aug. 10. 09:29
 12/13 Manka68 ***** válasza:
Ha PCOS vagy, akkor jó eséllyel az okozta a vetéléseket, ha nincs kezelve. Endokrinológushoz érdemes menni, pajzsmirigy hormonokat nézetni és terheléses cukor-inzulin vérvételre. Sajnos ez a betegség nem csak a teherbe esést tudja megakadályozni, de vetélést is okozhat. Hármas kezeléssel rendben tartható (metformin, mozgás, diéta).
2015. aug. 11. 05:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom a pajzsmirigyem nèzve volt ,mindent rendben talàltak.Terhelèses cukron màr règ voltam de azt hiszem megint vègig jàrok mindent.
2015. aug. 11. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!