20 éves lány vagyok és terhes. Mit tegyek?
Két nyelv ismeretével klasszul elleszel. Nemcsak irodába bejárós állások vannak, a sógorom pl. kicsit agorafóbiás, már két éve a szobájából dolgozik, különféle fordítási munkákat vállal el. Nem mondom, hogy mindig nagyon érdekes, de magának szervezi a munkát, mindig csak annyit vállal, amennyire ideje/kedve van, nem cseszteti főnök.
Én is gratulálok nagyon, szerintem boldogulni fogtok :)
Ez a szakmai tudas semmi, a nyelv haaaat az se sok, csak amkor valami ha aktiv nyelvtudasrol beszelunk, legalabb eros kozepfokon, szakmai vagy egyeb munkatapasztalatod az nincs... Ezzel elhelyezkedni amugy se lenne konnyu a mai vilagban...
Ne haragaduj, de en nem huszoneves vagyok, csak oszinten leirom mire szamits.
A szuleid hogy fogadtak a hirt? Az o segitseguk sokat fog jelenteni, nem csak anyagilag!
Mert segelybol nem fogjatok tudni eltartani, magadat es a babat, parod fizetesevel se, hacsak nem keres netto 180 korul... Persze kinek mi az igenye, havi 30ezerbol is meg lehet elni, csak nem alberletben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!