Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 20 éves lány vagyok és terhes....

20 éves lány vagyok és terhes. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!20 éves làny vagyok és terhes. 2 hete késett menstruàciòm és tegnap a doki megállapìtotta, hogy baba.. 3 éve vagyok együtt pàrommal mindig megszakìtàssal védekeztünk..Hát előváladéktòl teherbe estem. A párom mellettem áll és csak annyit mondott,hogy csak mégjobban fog szeretni. Szüleim eröltetik, hogy vetessem el. Párom anyukàjánál lakunk. Ő mellettünk áll. Pàrom dolgozik. Én idèn fejeztem be érettségit,szakmát de eddig nem dolgoztam még. Szüleimen kívül pàr ismerős mondta, hogy lehet elkéne vetetni, fiatalok vagyunk. Párom 21 éves. Én ùgy érzem nem dönthetek másik ember életéről. Ő erről nem tehet, hogy mi nem vigyáztunk eléggé. Vállalom a felelősséget a piciért. Csak iszonyatosan félek,hogy esetleg igy fiatalon nem leszek jò anyuka. Sőt rettegek. De elvetetni szerintem nem lenne helyes. Valaki tanács? Mit tegyek?

2015. júl. 30. 13:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek!most mar nem is gondolok arra, hogy helyes dontest hoztam e. Megkell szuletnie ennek az aldasnak:')
2015. júl. 31. 10:13
 12/17 anonim ***** válasza:
9-és vagyok örülök hogy helyesen dontottel boldog baba varast 😊
2015. júl. 31. 11:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Örülök ennek a döntésnek :) Nagyon boldog babavárást :) Vigyázz magatokra :)
2015. júl. 31. 11:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Két nyelv ismeretével klasszul elleszel. Nemcsak irodába bejárós állások vannak, a sógorom pl. kicsit agorafóbiás, már két éve a szobájából dolgozik, különféle fordítási munkákat vállal el. Nem mondom, hogy mindig nagyon érdekes, de magának szervezi a munkát, mindig csak annyit vállal, amennyire ideje/kedve van, nem cseszteti főnök.

Én is gratulálok nagyon, szerintem boldogulni fogtok :)

2015. júl. 31. 21:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez a szakmai tudas semmi, a nyelv haaaat az se sok, csak amkor valami ha aktiv nyelvtudasrol beszelunk, legalabb eros kozepfokon, szakmai vagy egyeb munkatapasztalatod az nincs... Ezzel elhelyezkedni amugy se lenne konnyu a mai vilagban...

Ne haragaduj, de en nem huszoneves vagyok, csak oszinten leirom mire szamits.

A szuleid hogy fogadtak a hirt? Az o segitseguk sokat fog jelenteni, nem csak anyagilag!

Mert segelybol nem fogjatok tudni eltartani, magadat es a babat, parod fizetesevel se, hacsak nem keres netto 180 korul... Persze kinek mi az igenye, havi 30ezerbol is meg lehet elni, csak nem alberletben...

2015. aug. 1. 11:13
 16/17 anonim válasza:
100%
En 19 evesen lettem terhes, az akkori anyosom azt mondta semmikepp sem tartsam meg, a parom meg persze ment utana es azt mondta amit o mond. Akkor hagytam magam rabeszelni, persze most masokat akarok hibaztatni. Mert bennem volt a felelem hogy senki nem tamogat ha megtartom. Most 25eves vagyok 10hetes terhes, 5eve egyutt az uj parommal. Mentunk is buszken a szulokhoz, rokonokhoz elujsagolni a jo hirt. Persze mit vagtak a fejunkhoz, hogy mi tul fiatalok vagyunk meg mikor fogunk elni stb... Hat kerdem el ha valakinek gyereke szuletik az belehal? Az mar nem elet? Ugy dontottem mindenki tartsa meg szepen a velemenyet. Nem esek megegyszer ugyan abba a hibaba. Majd en eldontom mi a jo nekem, a babanak es a paromnak.
2015. aug. 1. 13:34
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
nem tudtok a párotok fas zára húzni óvszert ha ő nem képes? vagy mi benne olyan bonyolult?
2015. aug. 14. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!