20 éves lány vagyok és terhes. Mit tegyek?
3 éve oroszruleteztetek, benne volt a pakliban. most nem akarlak kioktatni, mert normálisnak tűnsz az írásod alapján.
a probléma az, hogy 3 év múlva mennél dolgozni. na már most nem tudom milyen szakmád van, de 0 gyakorlattal ráadásul több évvel a szakma tanulása után nem fogsz kelleni sehova. szóval ha megtartjátok a babát akkor próbálj valamit tanulni mellette, hogy legyen még valami papírod.
ha anyósod nem bánja, hogy hozzá szülsz, szóval egy ideig ott lesztek a picivel akkor hajrá!
nem vagytok már gyerekek,szard le akármilyen ismerős véleményét. itt akinek számít a véleménye az te, párod és a szülei a lakhatás miatt.
22éves vagyok, 29hetes terhes. Érettségim van csak, mert a szakmai suliból 1 évem lett volna még, de ott hagytam, mert kimentem Angliába dolgozni. 2év együttlét után döntött úgy a baba, hogy jönni akar (mi is megszakítással védekeztünk). Az én szüleim is feldobták, hogy gondoljuk át, lehet el kéne vetetni (én is anyóséknál élek, ők örültek nagyon), de az én döntésem, ha megtartom támogatni fognak, de gondoljam át, mert ez nem kis feladat lesz. Nem volt min gondolkoznom! Ő az én pici babám, a mi babánk! És ha most elvetettem volna és többet nem lehetne gyerekem?
Én sem aranybilire ültem, mégis felnőttem, megbecsülöm amim van, amiért megdolgoztam. Biztos vagyok benne, hogy ezt a kis picurkát is fel fogjuk tudni nevelni tisztességesen.
Sok sikert nektek a további életben, és gratulálok a csöppséghez!
Ha bármiben tudok segíteni, vagy csak szeretnél beszélgetni, írj bátran!
Ha te és párod szeretnétek a kicsit, akkor tartsátok meg és ne adjatok más véleményére, nem tudhatjátok, ha mégse tartjátok meg és később szeretnétek akkor lesz e egyáltalán később, lehet hosszú éveket kéne várnotok.
Ez a kis élet most akar titeket ráadásul mindennél jobban :)
Boldog babavárást, de mindenképp megfontolt döntést kívánok akárhogy is döntötök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!