Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 20 éves lány vagyok és terhes....

20 éves lány vagyok és terhes. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!20 éves làny vagyok és terhes. 2 hete késett menstruàciòm és tegnap a doki megállapìtotta, hogy baba.. 3 éve vagyok együtt pàrommal mindig megszakìtàssal védekeztünk..Hát előváladéktòl teherbe estem. A párom mellettem áll és csak annyit mondott,hogy csak mégjobban fog szeretni. Szüleim eröltetik, hogy vetessem el. Párom anyukàjánál lakunk. Ő mellettünk áll. Pàrom dolgozik. Én idèn fejeztem be érettségit,szakmát de eddig nem dolgoztam még. Szüleimen kívül pàr ismerős mondta, hogy lehet elkéne vetetni, fiatalok vagyunk. Párom 21 éves. Én ùgy érzem nem dönthetek másik ember életéről. Ő erről nem tehet, hogy mi nem vigyáztunk eléggé. Vállalom a felelősséget a piciért. Csak iszonyatosan félek,hogy esetleg igy fiatalon nem leszek jò anyuka. Sőt rettegek. De elvetetni szerintem nem lenne helyes. Valaki tanács? Mit tegyek?

2015. júl. 30. 13:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem lenne helyes. Ez benne volt a pakliban és mind a ketten tudtátok is. Most jön a felelősségvállalás rész. Sok sikert!
2015. júl. 30. 13:32
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

3 éve oroszruleteztetek, benne volt a pakliban. most nem akarlak kioktatni, mert normálisnak tűnsz az írásod alapján.

a probléma az, hogy 3 év múlva mennél dolgozni. na már most nem tudom milyen szakmád van, de 0 gyakorlattal ráadásul több évvel a szakma tanulása után nem fogsz kelleni sehova. szóval ha megtartjátok a babát akkor próbálj valamit tanulni mellette, hogy legyen még valami papírod.

ha anyósod nem bánja, hogy hozzá szülsz, szóval egy ideig ott lesztek a picivel akkor hajrá!

nem vagytok már gyerekek,szard le akármilyen ismerős véleményét. itt akinek számít a véleménye az te, párod és a szülei a lakhatás miatt.

2015. júl. 30. 13:41
 3/17 A kérdező kommentje:
Titkárnő vagyok. 2 nyelv. Gyakorlati papírom van de az nem rendes munkahely. Remélem minden rendben lesz. Köszi a válaszokat:)
2015. júl. 30. 13:45
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Egy biztos, semmiképpen ne vetesd el, csak azért mert mások azt mondják, erőltetik! Csak ha te is úgy gondolod. Ha nem, akkor biztos nagyon nehéz lesz, de meg kell oldanotok közösen.
2015. júl. 30. 14:02
 5/17 anonim ***** válasza:
64%

22éves vagyok, 29hetes terhes. Érettségim van csak, mert a szakmai suliból 1 évem lett volna még, de ott hagytam, mert kimentem Angliába dolgozni. 2év együttlét után döntött úgy a baba, hogy jönni akar (mi is megszakítással védekeztünk). Az én szüleim is feldobták, hogy gondoljuk át, lehet el kéne vetetni (én is anyóséknál élek, ők örültek nagyon), de az én döntésem, ha megtartom támogatni fognak, de gondoljam át, mert ez nem kis feladat lesz. Nem volt min gondolkoznom! Ő az én pici babám, a mi babánk! És ha most elvetettem volna és többet nem lehetne gyerekem?

Én sem aranybilire ültem, mégis felnőttem, megbecsülöm amim van, amiért megdolgoztam. Biztos vagyok benne, hogy ezt a kis picurkát is fel fogjuk tudni nevelni tisztességesen.

Sok sikert nektek a további életben, és gratulálok a csöppséghez!

Ha bármiben tudok segíteni, vagy csak szeretnél beszélgetni, írj bátran!

2015. júl. 30. 14:38
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha jol ertem most erettsegiztel, 2 nyelven beszelsz, mar az erettsegi alatt is titkarnokent dolgoztal?
2015. júl. 30. 16:30
 7/17 A kérdező kommentje:
Szakkozepbe erettsegihez kaptam szakmat. Szakmabol is vizsgaztam
2015. júl. 30. 19:32
 8/17 anonim ***** válasza:
66%

Ha te és párod szeretnétek a kicsit, akkor tartsátok meg és ne adjatok más véleményére, nem tudhatjátok, ha mégse tartjátok meg és később szeretnétek akkor lesz e egyáltalán később, lehet hosszú éveket kéne várnotok.

Ez a kis élet most akar titeket ráadásul mindennél jobban :)

Boldog babavárást, de mindenképp megfontolt döntést kívánok akárhogy is döntötök :)

2015. júl. 30. 20:28
 9/17 anonim ***** válasza:
Szia én 20 évesen terhes lettem ugyan úgy mint ahogy most te ... nagy nyomás @ alatt voltam mellettem senki nem állt még párom se 2 éves kapcsolat...elvetettem amit azóta is mindennap banok azóta új kapcsolatom van és nem jön össze a baba az első abortusz mindent felborít melletted ott vannak támogatnak ne vetesd el mikor jövő ilyenkor ott lesz veled a pici szégyellni fogod magad hogy egyáltalán felmerült benned ez a kérdés. Jó baba varast kívánok neked és dönts okosan. :)
2015. júl. 31. 06:43
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Szia, kb ugyanez volt velem is a helyzet! Ha nem tartanad meg mindennap benned lenne h mi lett volna HA.. :(
2015. júl. 31. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!