Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi a véleményetek ezekről az...

Mi a véleményetek ezekről az eredményekről?

Figyelt kérdés

FSH-8,6

luteinizáló hormon-13,7

prolaktin-6,8

thyreotrop-1,411

ösztraidol-51,69

progeszteron-0,92

tesztoszteron-1,78

Már több mint 2 éve próbálkozunk a babával,de nem sikerül most nődoki elküldött vérvizsgálatra,de őszintén szólva nem tudok kiigazodni az eredményen remélem más tud nekem segíteni.

2015. júl. 16. 14:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Endokrinológust keress fel, az ő szakmájuk. Kétlem, hogy itt járna endokrinológus, laikus válaszra meg nem adnék.
2015. júl. 16. 15:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Az eredmények mellett ott kell legyen a referenciaérték, abból ki tudod lőni, hogy mivel van baj. Ciklusod melyik napján voltál? A progesztronod elég alacsony, még ha follikuláros fázisban voltál akkoris a referencia érték alatt van valamivel. Ha pedig luteális fázisban voltal akkor meg vészesen alacsony. Nyilván, orvos fogja megmondani mi a helyzet, ránézésre azt mondanám, hogy kevés a progeszteron. De a legfontosabb kérdés az az, hogy a ciklusod hanyadik napján készültek ezek!
2015. júl. 16. 17:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Húú, most látom, hogy az ösztradiolod is nagyon alacsony! Follikurális fázisban is 90 körül van az alsó referenciaérték!
2015. júl. 16. 17:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Prolaktin meg 6,8??? Annak 70 az alsó referenciaértéke... Nem tudnád lefotózni az eredményeket? Magyarországon készültek ezek? Mert külföldön más mártékegységeket használnak.... Ez alaján úgy tűnik, hogy nem véletlenül sem sikerül a baba, nagyon nincsenek rendben az értékeid!
2015. júl. 16. 17:11
 5/11 A kérdező kommentje:
26.napi vérvétel
2015. júl. 17. 05:25
 6/11 anonim ***** válasza:
a 3. meg a 21. napon szoktak értékeket nézni.Én ezt így nem is értelmezném.De ezt az orvosod nem tudja?vagy nem beszéltetek? ne haragudj kedves,de ezt nem értem.
2015. júl. 17. 11:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Utolsó, lehet, hogy hülyeséget fogok írni, nyugodtan szólj, ha így van! :) Nekm 33naposak a ciklusaim s a doki azt mondta, hogy egy héttel a következő mensi előtt kell menni a ,,21.napi" vérvételre. Tehát, ha a kérdezőnek nem 28 naps ciklusai vannak, akkor értelmezhető a 26. napi, szerintem. :) De ismétlem, lehet, hogy tévedek s félreértettem a dokimat! :)

Kérdező, nekem a prolaktint a barátcserje vitte le nagyon durvan. Esetleg nem szeded? :)

2015. júl. 17. 12:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Ebben van igazság,ezt valóban figyelmen kívül hagytam,de akkor is értelmezhetetlen,mert ezeket az értékeket a 3. ciklusnapon napon nézik,ami mindenkinél ugyanaz a nap.A "21" napin a progi szintet nézik,mert abból derül ki hogy volt-e peteérés.
2015. júl. 17. 12:53
 9/11 anonim ***** válasza:

No, ebben egyetértek Veled! :)

Az én dokim s mindig kéri ezeket a 21. napon, biztos tud valami okossagot... :)

2015. júl. 17. 13:04
 10/11 A kérdező kommentje:
nem szedek barátcserjét,a ciklusom 30-40nap közöttiek.ma kérek endokrinra időpontot csak kíváncsi voltam a véleményekre és köszönöm is a hasznos válaszokat
2015. júl. 17. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!