Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A hcg lecsökkent. Most barnázg...

A hcg lecsökkent. Most barnázgatok. Mi lehet velem? Volt valaki igy? Mindenki lehurrog már nem lehet baba.

Figyelt kérdés
Kb egy orája barnázást vettem észre.... annyira ráparáztam.. mivel a hcg-m lecsökkent babás nem lehetek..ugye? 7.3-4.3.- 3.7 Akkor mi baj? megjönnöm sem most kell még(én akinek napra pontos mensije volt eddig) de egyébként nem is görcsölök!!! Csak azóta is a napi 4-5 alkalommal a gyenge hasszurka ... lehet baj van?nagyon ráparázok?de most tényleg megijedtem,egyedül vagyok itthon..ha méhenkivüli mégis ott van akkor nagy fájdalmat érzek amiből tudom hogy irány a kórház:Lehet hülyének néztek de most megijedtem...azota pihenek..
2015. júl. 14. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Doki!
2015. júl. 14. 18:05
 2/2 anonim ***** válasza:

ha igy tudod h mennyi a hcg akkor gondolom dokinál is voltál...ő mit mondott?

amugy ezek a hcg szintek amugy is kevesek,ha még ez is csökken,lehet valamiért a beágyazódás sem történt meg.

a mensid is emiatt késhet,ha megszakad a folyamat,pár nappal kitolhatja a mensidet.

2015. júl. 15. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!