Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért erősödik megint az lh...

Miért erősödik megint az lh szint?

Figyelt kérdés

[link]

Sziasztok képen látszódik hogy már volt ovum . Tegnap megint kicsit erősebb lett a kontroll csík ez miért van ?

Lehet butaságot kérdezek de első hónap hogy tesztelek .

2015. júl. 13. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Elmeletileg ha tovabb erösödik, jelezhet babat is. De nem minden esetben, valamikor a mensi elött is felmegy valamennyire az lh szintje. Nekem volt mar mensi elött par nappal pozi lh tesztem, megis megjött. Jostesztkent is szoktak hasznalni az ovualcios (lh) tesztet, de akkor reggeli vizeletböl kell csinalni.
2015. júl. 13. 17:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy írtál :) reggel akkor csinálni fogok egyet.

Még 21.nap járok ahogy láthattad is jövő héten vasárnap kell nem megjönnie :)

2015. júl. 13. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Tevedsz :) Mivel a 11. napon volt legerösebb a teszt, igy onnantol 12-36 ora az ovu, tehat a szamitasaim szerint a 25. 26. napra nem varod! :) :) :) Drukkolok nagyon!!!!!! Az ovutol szamitott 14 napra szamoljak a mensi erkezeset. Ez olyan atlag, lehet ennel kevesebb, es több is, de atlag szerint ennyi.
2015. júl. 13. 20:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Tényleg ne haragudj :) ezt nem vettem észre Köszönöm szépen hogy szóltál
2015. júl. 13. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
En igazan nem haragszom, es örülök, ha segitettem :) nagyon drukkolok, majd irj, hogy mi lett :)
2015. júl. 13. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!