Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek mi van az ultrahan...

Szerintetek mi van az ultrahang képen?

Figyelt kérdés

Véleményeket tapasztalatokat várok. A későbbiekben leirom majd miért is nem egyértelmű a helyzetem. Köszönöm a válaszokat!

[link]

2015. júl. 7. 23:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Ertem, hogy azt varod, hogy jart-e mar valaki igy, de valoszinu, hogy az orvosod mar latott eleteben parezer uh-kepet, es ennek ellenere nem biztos a dologban. Akkor itt ki tudna biztosabbat mondani?
2015. júl. 11. 21:22
 32/33 A kérdező kommentje:
Mint azt már írtam amig nem mondtam hogy megvolt addig biztos volt benne utána pedig azt h.ha nem terhesség akkor nem tudja mi mert ilyen nincs. Ezért nem értem
2015. júl. 12. 07:37
 33/33 anonim ***** válasza:

Summa summarum, a bal oldalit en is tuti petezsaknak latom. Lehet, hogy a jobb oldali is az, nincs tapasztalatom ikerterhesseges uh-ban.

Egyebkent anyukam es az egyik baratnom is rendesen menstrualt az elso 4 honapban.

2015. júl. 12. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!