Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek mi van az ultrahan...

Szerintetek mi van az ultrahang képen?

Figyelt kérdés

Véleményeket tapasztalatokat várok. A későbbiekben leirom majd miért is nem egyértelmű a helyzetem. Köszönöm a válaszokat!

[link]

2015. júl. 7. 23:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy szabályos petezsák benne talán az embriókezdeménnyel, mellette a szikhólyag.

Az ikerterhesség nem ilyen.

2015. júl. 7. 23:17
 2/33 A kérdező kommentje:
Annyira boldog lennék ha igazad lenne és tényleg terhesség lenne!
2015. júl. 7. 23:21
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem is annak tűnik, de egyébként fogalmam nincs. :/
2015. júl. 7. 23:31
 4/33 A kérdező kommentje:
A doki szerint is annak tűnik de mikormondtam neki h.megvolt akkor azt mondta h.ha nem terhesség akkor nem tudja megmondani h.mi mert erre nincs definíció. Mikor először voltam hosszúkás petezsakot látott teszt negativ azt mondta lehet korai. Aztán 12 nap késés után megjött. Majd petevezetek atjarhatosagim volt és 2hettel az első vizsgálat után ez volt. Nőtt is és formalodott igy fogalnazott a doki. Na ezért nem tudom mi lehet. Régóta várunk babara de itt most nem remenykedem inkább ne csalódjak újra
2015. júl. 7. 23:36
 5/33 anonim ***** válasza:

pedig nekem ez ikerterhességnek tűnik. ha szemből nézed a képet a bal kezed felül lévő egy ép petezsák,de üres. a mellette lévő is annak imponál,de nyomott, szabálytalan, és szintén üres.

egyikben se látok szikhólyagot és embriót se.

néztek béta hcg-t?

szó se róla, hogy izgalmas és érdekes az eseted.

2015. júl. 7. 23:43
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

még annyi, hogy a méhenkívüli terhességek bizonyos %-ában van egy álpetezsák nevezetű dolog,de akkor a p.zsák centrikusan helyezkedik el, és szabályos "kerek".

ez szemmel láthatóan excentrikus.

mikor volt meg utoljára? vérzés mennyisége és jellege milyen volt?

a szabálytalannak vélt p.zsákszerű képlet, még esetleg hematóma is lehetne. de pl áramlási görbe nélkül megmondani ... :-/

2015. júl. 7. 23:47
 7/33 anonim ***** válasza:

Nekem is terhességnek tűnik.

Majd tájékoztass azért a fejleményekről! :)

2015. júl. 8. 01:56
 8/33 anonim ***** válasza:
Terhessegem elso honapjaban megjott a mensziszem. Kesobb, az ultrahangon mondtak, hogy akkora a magzat, hogy tuti hogy egy honappal idosebb, mint amit az utolso menstruaciotol szamoltak. Es amikor megszuletett, akkor is, a mehlepeny es a koldokzsinor is mutatta, hogy ez bizony 40 hetes terhesseg volt.
2015. júl. 8. 02:34
 9/33 anonim ***** válasza:
Nekem 5 hetesen nezett ki igy a petezsakom, de csak egy volt es a kepen levo nagyobbrol volt szo.
2015. júl. 8. 05:15
 10/33 A kérdező kommentje:
Nem neztek semmit. Most megyek hormonvervetelre majd mert évek óta nem sikerül a baba csak a veteles. Aztán endokrinologus mert a tshm se a legjobb. Nem vészes de nem is jo. Sejtettem h.ez a helyzet is átverés és sikertelen dolog lesz. 😳
2015. júl. 8. 06:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!