Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mitől lehet hogy megjött egy...

Mitől lehet hogy megjött egy napra de jòval elöbb, lehet ez terhesség?

Figyelt kérdés
Férjemmel babát tervezünk de ez idáig sikertelenűl..múlt honapban azt hittem terhes vagyok mert a derekam fájt meg éhségroham is rám jött...csináltam 25én tesztet (25-26 kellenne noemális esetben megjönnie ) de negativ lett a tesszt..,tegnap meg megjött de nem úgy ahogy kellenne...észrevettem hogy a bugyim kicsit véres aztán felnyúltam magamnak és a kezem is kicsit véres volt,tettem be tampont és olyan halvány piros szine volt itt ott kicsit barna akármivel,ma meg semmi...nen tettem be tampont de most nem véres a buģyim..a hasam meg görcsöl és a méhem is fáj...mo dják a férjemék és anyámék hogy kényesebb vagyok az átlagnál és idegbetegebb is vagyok mindenkivel egyszóval olyan mintha terhes lennék...ez vajon mitől van??? Nem akarom magam belélni de örömmel tölt el a gondolat hogy hátha...válaszotokat előre is nagyon köszönöm 22/L

2015. júl. 7. 18:31
 1/3 A kérdező kommentje:
És a bugyimon ma barnázás volt...
2015. júl. 7. 21:12
 2/3 anonim válasza:

Előfordulhat igen, hogy terhes vagy! :)

A barnázás lehet az egyik jele. Csinálj megint tesztet a reggeli vizeletből vagy menj el dokihoz es rögtön megtudod! :)

Szorítok :)

2015. júl. 9. 13:35
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon remélem hogy az vagyok :) holnap megyek időpontot kérni :) köszönöm hogy szoritassz :)
2015. júl. 9. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!