Mitől lehet hogy megjött egy napra de jòval elöbb, lehet ez terhesség?
Figyelt kérdés
Férjemmel babát tervezünk de ez idáig sikertelenűl..múlt honapban azt hittem terhes vagyok mert a derekam fájt meg éhségroham is rám jött...csináltam 25én tesztet (25-26 kellenne noemális esetben megjönnie ) de negativ lett a tesszt..,tegnap meg megjött de nem úgy ahogy kellenne...észrevettem hogy a bugyim kicsit véres aztán felnyúltam magamnak és a kezem is kicsit véres volt,tettem be tampont és olyan halvány piros szine volt itt ott kicsit barna akármivel,ma meg semmi...nen tettem be tampont de most nem véres a buģyim..a hasam meg görcsöl és a méhem is fáj...mo dják a férjemék és anyámék hogy kényesebb vagyok az átlagnál és idegbetegebb is vagyok mindenkivel egyszóval olyan mintha terhes lennék...ez vajon mitől van??? Nem akarom magam belélni de örömmel tölt el a gondolat hogy hátha...válaszotokat előre is nagyon köszönöm 22/L2015. júl. 7. 18:31
1/3 A kérdező kommentje:
És a bugyimon ma barnázás volt...
2015. júl. 7. 21:12
2/3 anonim válasza:
Előfordulhat igen, hogy terhes vagy! :)
A barnázás lehet az egyik jele. Csinálj megint tesztet a reggeli vizeletből vagy menj el dokihoz es rögtön megtudod! :)
Szorítok :)
3/3 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon remélem hogy az vagyok :) holnap megyek időpontot kérni :) köszönöm hogy szoritassz :)
2015. júl. 9. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!