Diana901 kérdése:
A tüszörepesztötöl lehet szellemcsikos?
Figyelt kérdés
Ma vagyok ET+ 8napon.(négy naposssan kaptam vissza öket) Reggel a 3.vizeletböl(azért abbol mert hajnalban percenként felkellett kelnem pisilni) teszteltem. Lett rajta egy második csik,de naaaagyon haványan! Ez akkor most? Tüszörepesztö vagy?2015. júl. 7. 09:20
1/12 anonim válasza:
Milyen tüsszőrepesztő? Sajnos lehet tőle, mert olyan ami tartalmaz HCG-t. Nagyon drukkolok, hogy babától legyen két csíkos.
Mit mondtak mikor tesztelj?
2/12 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam amit punkcio elött adnak! Hétfön kell,akkor lesz a 14.nap.
2015. júl. 7. 10:26
3/12 A kérdező kommentje:
Ovitrelle volt a neve és 14napja volt!
2015. júl. 7. 10:28
4/12 anonim válasza:
Én Choragont kaptam, arra azt mondták, hogy a beadástól számított 1,5 napra számoljak rá 14 napot és akkor már tesztelhetek.
Szerintem nálad már nem szellemcsík van, de tesztelj holnap és írd meg.
Képet nem tudsz feltenni a hajnali tesztedről?
5/12 A kérdező kommentje:
Bocsi de nem. Probáltam de nem látszott rajta. De szabad szemmel párom is megállapitotta h 2csik,de nagyon halvány.
Nem élem bele magam,nem merem! Várok még és csüt.tesztelek ujra! Akkor már ha igen,erösebbnek kell lennie..reménykedem azért!
2015. júl. 7. 10:47
6/12 anonim válasza:
Nekem a tüszőrepit mutatta ki .
Kívánom sikerüljön
7/12 A kérdező kommentje:
Közben elökotortam a betegtájékoztatot..10nap alatt ürül ki a szervezetböl :-) hát majd kiderül,h igazat irtak e!
2015. júl. 7. 20:03
8/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Gyáva nyuszi voltam,és nem teszteltem :-(
2015. júl. 9. 09:54
10/12 A kérdező kommentje:
Szia! ET+12 nap! Gyönyörü pozitiv teszt! Igaz még kicsit halványka,de ez szemmel látthatoan pozitiv! Alig tudom elhinni!!
2015. júl. 11. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!