Van itt olyan, akinek ilyen okból (sem) jön könnyen a baba?
Nem tudom, mennyire gyakori, egyáltalán van-e még olyan, aki hasonló helyzetben van itt. A férjem egyszerűen alig bír elélvezni szex közben. Fő gond, hogy eleve olyan stresszes, hogy gyakran bepuhul. De ha végig kőkemény, akkor is csak úgy dug, mint aki kínlódik. Korábban azt mondta, fáj a fitymája, most tagadja (mióta az urulógus körül akarta metélni, mert rövid a fitymaféke). Hamar elfárad a támaszkodó, amit, mivel fizikai munkát végez, megértek, de voltaképp bármi kizökkenti, és "visszazuhan" az izgatottsága. Pl. zsibbad a lába, akármi. Lovaglópózban sem megy jobban. Én akárhogy nyújtom, elélvezek, amikor ő még sehol sem tart.
Nagy ritkán sikerül egyáltalán elmennie, akkor is max az első pár percben, vagy aztán már cs*szhetjük. Nekem jó persze, hisz én elmegyek, de gyerekcsinálásnál ezzel sokra nem megyünk. :(
Korábban ráfogta a gumira, már régóta nem az van, egy éve megszakítással védekezünk (bár ez lényegében adott nála, hisz sosem megy el...), 1-2 hónapja anélkül, már ha összejön.
Mivel nekem elég rendszertelen a ciklusom, figyelem az ovus napokat teszttel, de hiába, ha nem sikerül befejezni a szexet... Korábban szerintem ha 10 szexből 2-ben elélvezett odabent, sokat mondtam.
Olyan kevés esélyt látok a babára, hisz szerintem nekem eleve nehéz lesz teherbe estem (PCOS gyanús vagyok, hamarosan ki fogom vizsgáltatni magam), és még rátesz, hogy alig tudunk összehozni havi 1-2 befejezett aktust...
Lehet kevés az inger és tudja, hogy most csak "muszáj" elélvezni.Erre rástresszel és a vége az lesz, hogy elmegy a kedve az egésztöl.
Probálj némi változatosságot vinni a szexbe, pl kicsit érdekesebb helyszin (de ne egy másik szoba a lakásban), kis spontanitást csempészni bele, vagy esetleg néhányszor (csak) orálisan kielégiteni.
Esetleg ginsenget használjon (szexuális vágyfokozó), vagy természetes férfi hormon fokozót (tribulus ) , ha a kora vagy a táplálkozása indokolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!