Kicspic kérdése:
Hormonvizsgalat? Többi alul.
Figyelt kérdés
Lassan egy eve hogy abbahagytam a fog gatlot mert babat szetetnenk de azota minden felnorult.rendszertelen mensi kb azota 4 szer volt meg pattanasok stb...vegre eljutottunk oda h a keresemre kezdjuk el a hormonvizsgalatot junius 8 an leis vettek a vert (cik 3) neztek progit tesztosz tsh fsh lh ebbol uzobbi ketto meg nem lett kesz.es csak egy vervetel beutalot kaptam nem 3 at..fura.a tsh jo viazont a progi 0.53 a teszt 60 lett lehet a progi hianytol hogy nem jon oasze a baba illetve egy dekat nem tudok fogyni akarmit teszek.bocsi h hosszu lett2015. jún. 23. 10:58
1/3 anonim válasza:
Szia! Keress egy normális endokrinológust, és kérj hozzá időpontot. Nekem hosszú idő után jött össze a lányom ( le se írom, hány év.) Szülés után minden felborult, egyáltalán nem jön meg, nem esek teherbe, és nehezebb vagyok, mint szülés előtt. ( alig eszek, mégis jönnek fel a kilók) Most kaptam egy új gyógyszert, kiderült, PCO-m van. Elvileg ez majd használ, de ki tudja, mikor... Ha gondolod, írj privát
2/3 Manka68 válasza:
A progeszteron érték csak 21.-ik napi vérvételből mérvadó, ciklus elején teljesen normális, hogy alig van. De az első válaszolónak igaza van, endokrinológus a hormonok istene, nődokival nem szabad hormonlabort nézetni, nem ért hozzá. Mennyi az a jó TSH? Csak azért kérdezem, mert nem elég határértéken belül lennie, 1 körüli érték ami tényleg jó babához.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszii a valaszokat most penteken megyek csak progeszreront neznek maganklinikan ugyhogy estere meglesz az eredmeny
2015. jún. 24. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!