Pajmirigy hormont szedők, előfordult ez valakinél?
Figyelt kérdés
Thyroxin-t kell szednem a pajzsmirigyemre, 3 hónapja szedem és azóta rövidek lettek a ciklusaim, 24-25 naposak. Volt másnál ilyen hatása? (Előtte normális 28-30 naposak voltak.) Persze megkérdezem az orvost majd, csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.2015. jún. 18. 07:39
1/6 anonim válasza:
Nekem nem változott semmi a ciklusomban tőle.
2/6 anonim válasza:
Nekem se valtozott. 7 eve szedem. Ugyanolyan rendszertelen hosszuak mint voltak. :( Sztem nem befolyasolja. Nem hiszem, hogy attol van.
4/6 A kérdező kommentje:
Sosem volt előtte semmiféle ciklusproblémám, már van egy gyerekem, ezért sose nézték a többi hormonom, csak a pajzsmiriggyel van probléma egy ideje, most kezdtünk csak bele a kistesó projektbe.
2015. jún. 18. 23:02
5/6 anonim válasza:
Nekem is rövidült a ciklusom, az addig percre pontos menzeszem 21-25 napossá vált. Egy éve szedem a gyógyszert.
6/6 Manka68 válasza:
Évek óta szedem a thyroxint, nem piszkálta meg a ciklusomat. Semmi más nem változott az életedben? Azt írod, most kezdtétek a babaprojektet. Azelőtt nem szedtél fogamzásgátlót? Az abbahagyása okozhat cikluszavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!