Ti mit tennétek a helyemben?
Nem régen kiderült, hogy nem eshetek egykönnyen teherbe és most nem tudom, hogy mi tévő legyek.
A férjem 19 évvel idősebb tőlem (kérlek, most ne ezt vitassátok meg. tudom, hogy sok, de ti viszont nem láttok bele a mi életünkbe. nincs szükségem újabb kioktatásokra e téren), most 41 éves. Én ugyan még fiatal vagyok és azt mondta az orvos, hogy hosszú évek, kemény munkájával ebből még lehet baba. De teljesen tanácstalan vagyok. A férjem nem fiatal, az együtt tölthető éveinket nem tudom, hogy meg akarom-e keseríteni azzal, hogy orvosról-orvosra, kezelésről-kezelésre járok. VAlamint, hogy rengeteg sok pénzt belerakunk valamibe, amiből lehet, hogy nem is lesz semmi. De másrészről viszont mindig sok gyerkőcről álmodtam, akik a lábam körül rohangálnak. Nagy családot szerettem volna. És most fogalmam sincsen, hogy mit tegyek.... ti a babára koncentrálnátok vagy éppen hagynátok?
van a környezetünkben egy idősebb ismerős házaspár, akiknek több sikertelen lombik (és több millió kidobott forint után) sem lett kisbabájuk. beletörődtek. utaznak, élnek, szeretik egymást így is. igazából szeretek rájuk nézni, mert azt látom, hogy megy ez így is.
azt kifelejtettem, hogy igazából nem lennénk teljesen gyerkőc nélkül, mert a férjem özvegy volt és van egy 5 éves tündéri kislánya, akit igazából imádok. és úgy érzem, hogy ő is engem. és sztem tudom úgy szeretni, mintha a sajátom lenne.
tudnátok nekem tanácsot adni?
bármit szívesen meghallgatok és előre is köszönöm a válaszokat!
22N
CSak egy kicsit gondolj bele:
1. Fiatal vagy valóban, de később lehet megbánnád ha nem is próbáltad meg , hogy legyen saját gyermeked.
2. Mi lesz ha a párod elmegy majd , mert nagyobb a valószínűsége, hogy ő megy el előbb, és akkor te ott maradsz egyedül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!