PCO és IR problémával kinek sikerült az inszemináció és hanyadik?
Szia!
Nekünk a harmadik sikerült,pedig akkor indultak be legnehezebben a tüszők,a progresszív motilitású spermiumok(a jól mozgó,egészséges spermiumok) száma is a legkevesebb lett,és a legjobban fájt maga a befecskendezés :)))
Kérdezz nyugodtan,szívesen válaszolok!
Köszi a választ!
Gratulálok!!
Meddőségi központba jártál vagy más nőgyógyász csinálta?
Mert nekem a saját nőgyógyászom akarja csinálni, aki nem meddőségi, ezért akarok egy konzira elmenni egy meddőségihez is.
Még annyit kérdeznék, hogy rosszak voltak az értékeid?
Mert nekem mindig minden jó, már a metformintól beállt a ciklusom is, szinte minden rendben van, nem volt durva IR értékem sem, mégsem sikerül.
Szia!
Nekem UH-on voltak PCO-ra utaló jelek,a 3. napi hormonértékeim még elég elfogadhatóak voltak,de egyből kaptam a Merckformint.Nekem inzulint nem néztek.Tartottam a diétát,meg szedtem a Merckformint,meg egy csomó vitamint.Az én nőgyógyászom meddőségi központban is dolgozik,így oda is őhozzá mentünk.Ő amúgy mindenkinek ajánlja az Aspirin Protectet,ugyanis nagyon sokaknak azért nem marad meg a terhesség,mert rögösödik a vére,az Aspirin Protect viszont pont erre való.Mi voltunk immunológusnál,aki szintén javasolta a szedését,de ezen kívül véralvadásgátló injekció nem kellett.
Köszönöm a gratulációt,de nekünk sajnos csak 20 hét boldogság jutott.Ez nem tartozik a kérdéshez,ne haragudj,hogy leírtam,ami velünk történt,az független volt az inszeminációtól.
Nagyon sajnálom!! Nyugodtan leirhattad volna, hogy mi történt. De csak ha akarod.
Az a baj, hogy én nem tartom a diétát, sportolni sem szoktam csak a merckformint szedem.
A sikerben csak reménykedni tudok.
Rendben,leírom,mi történt.
20 hetesen elfolyt a magzatvizem,és mire beértünk a kórházba,már ömlött a vér.Meg kellett szülnöm szegényt,viszont a méhlepény nem akart megszületni,így azt altatásban szedték ki.Nem mutatták meg nekünk,de nem is szerettük volna látni Őt,mert Ő akkor már nem élt,és szeretnénk rá úgy emlékezni,ahogy az utolsó UH-on láttuk ficánkolni.Azt mondták,hogy fiú volt.A szövettan szerint lepényi rendellenesség volt.
Most csak arra gondolunk,hogy a következő könnyebben összejön,és nem lesz semmi gond.
Amúgy neked mikor lesz az inszem?
Hát ezt szörnyű lehetett átélni!
De biztosan összejön a köv. is.
Csak türelem kell meg a remény...
Mindenesetre kívánom, hogy minden rendben legyen a köv. babáddal!
Nekünk most 17-én kell menni az első UH-ra és azután 1-2 nap és megcsinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!