Inszemináció, lombik hol jobb?
Figyelt kérdés
Szeptemberben készülünk inszeminációra illetve lombikra, még nem tudjuk pontosan melyikre. Nem állami hanem saját zsebből lesz finanszírozva. A probléma nem velem- nő vagyok- ha nem a párommal van. Szeretnék érdeklődni, hogy mivel én nem vagyok meddő, és nem is kell meddőségi cirkuszt végigcsinálnom, hova menjünk? Melyik intézet a jobb, mik a negatívomok, kinek mi a tapasztalata ezt végző kórházakkal magánintézményekkel.
Csak Budapesti jöhet szóba, vidékre nem megyünk.
Köszönjük a választ.
2015. ápr. 20. 17:23
1/1 Diana901 válasza:
Attol is függ h mi a párod problémája... mivel saját zsebböl megy,igy jo körbe nézni,kérdezösködni,h melyik is legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!